Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Ο δήμαρχος Γρεβενών επικήρυξε αυτούς που πετάνε φόλες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσφέρει 2.000 ευρώ για τον εντοπισμό των ασυνείδητων που σκότωσαν δέκα ζώα.

Τους ασυνείδητους που πετάνε φόλες αποφάσισε να επικηρύξει ο δήμαρχος Γρεβενών, μετά το θάνατο δέκα αδέσποτων σκυλιών.

Μετά το θάνατο των σκύλων από τις φόλες, η φιλοζωική εταιρεία της περιοχής κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων. Παράλληλα, ο δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης προσφέρει 2.000 ευρώ σε όποιον αναφέρει στις Αρχές τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους τέτοιων πράξεων.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κουπτσίδης χαρακτηρίζει αποτρόπαια την πράξη αυτή, κάνει λόγο για βάναυση προσβολή ολόκληρης της κοινωνίας των Γρεβενών και υπογραμμίζει ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για τα αδέσποτα.

«Ο δήμος ως φορέας δεν μπορεί να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια όπως αυτή της επικήρυξης. Έτσι, αποφάσισε να το κάνει αυτό ο ίδιος ο κ. Κουπτσίδης, με την ιδιότητα του πολίτη» διευκρινίζει στο ΑΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του δήμου, Ανδρέας Τόσκας.

Ο ίδιος τονίζει ότι η δημοτική αρχή διατηρεί άριστη συνεργασία με τη φιλοζωϊκή εταιρεία μετά και την κατασκευή και νομιμοποίηση του νέου καταφυγίου αδέσποτων ζώων και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποια από τα ζώα που θανατώθηκαν να ήταν ανάμεσα σε εκείνα που είχαν οδηγηθεί στο καταφύγιο, στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν και επανήλθαν στο φυσικό τους περιβάλλον.

«Έχουμε δεχτεί στο παρελθόν καταγγελίες από δημότες που ενοχλούνται από την παρουσία των αδέσποτων ζώων, ωστόσο δεν μπορούμε εμείς να συσχετίσουμε τις καταγγελίες με το πρόσφατο γεγονός» προσθέτει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.