Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Μειώνονται οι ελπίδες για ανάκαμψη του Σουμάχερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πλέον οι ελπίδες, έστω και για να συνέλθει από το κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ, μειώνονται. Ωστόσο ακόμα και αν αυτό συμβεί, δεν αποκλείεται ο επτάκις πρωταθλητής της F1 να παραμείνει «φυτό».



Η οικογένεια ευχαρίστησε όλους όσοι συμπαραστέκονται στην οικογένεια και στέκονται στο πλάι του, αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ωστόσο ο καθηγητής Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπορντό, Ζαν Μαρκ Οργκογκόζο, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια με τις δηλώσεις του: «Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα που βρίσκεται σε κώμα, οι πιθανότητες για βελτίωση της κατάστασής του μειώνονται».

Σύμφωνα με την Daily Mail, το χτύπημα που έχει φέρει τον Σουμάχερ σε αυτή την κατάσταση, ονομάζεται σύνδρομο Αpallic και πως οι πιθανότητες να ξεπεραστεί αυτό είναι πολύ μικρότερες από 50%.

Η ιστοσελίδα format.at αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά από τρεις εβδομάδες από το τραγικό ατύχημα στο σκι του επτάκις πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, οι ελπίδες για μια πλήρη αποκατάσταση λιγοστεύουν».

Με την σειρά της η οικογένεια συνεχίζει να ελπίζει κι ευχαρίστησε όσους βρίσκονται στο πλευρό του, με τα εξής λόγια: «Όλοι το ξέρουμε: είναι ένας μαχητής και δε θα παραιτηθεί. Είμαστε βαθιά συγκινημένοι από το πλήθος των θερμών ευχών για τον Μίκαελ από όλο τον κόσμο. Αυτό μας δίνει δύναμη. Σας ευχαριστούμε πολύ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.