Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Χαμογελά για πρώτη φορά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χρειάστηκε να περιμένει 15 χρόνια για να μπορέσει να χαμογελάσει πλατιά. Η Stefanie Grant από το Λονδίνο αντιμετώπιζε από τα 11 χρόνια της ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα προγναθισμού που της δημιουργούσε μια σειρά δυσκολίες στην καθημερινότητά της. Δεν μπορούσε να γελάσει αλλά ούτε και να φάει κανονικά. Εκτός όμως από αυτές τις αντικειμενικές δυσκολίες είχε να αντιμετωπίσει και τις κοροϊδίες των συμμαθητών της. Οι ειδικοί είπαν στους γονείς της ότι το πρόβλημα ίσως να δημιουργήθηκε όταν κατά την γέννησή της χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν ειδικές λαβίδες.



Για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να διορθώσει το πρόβλημα του προγναθισμού έπρεπε αρχικά να ολοκληρωθεί πλήρως η ανάπτυξή της. Γι αυτό η Stefanie δεν μπορούσε παρά να περιμένει. Όταν ήταν 13 ετών, επειδή δεν μπορούσε να φάει, οι γιατροί της αφαίρεσαν επτά δόντια και ήταν υποχρεωμένη να φορά ειδικά σιδεράκια μέχρι και τα 23 της.

Μετά όμως από τόσο πόνο και τόσες δυσκολίες η όμορφη 25χρονη μπορεί να χαμογελάσει πλατιά.

«Δεν μπορούσε να φάω, να κοιμηθώ ή να λειτουργήσω φυσιολογικά ούτε μία ημέρα. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στις σπουδές μου» λέει η Stefanie για την κατάσταση της υγείας της. «Όταν πρωτοείδα τον εαυτό μου μετά την επέμβαση, το μίσησα. Ήμουν τόσο πρησμένη. Χρειάστηκε να περάσουν έξι μήνες για να βρει τη φυσική του φόρμα και να γίνω πραγματικά… εγώ!»

Δείτε τις φωτογραφίες










Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.