Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Γιατρός εμπλέκεται σε δίκτυο σωματεμπορίας βρεφών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έπειθε τους γονείς ότι τα παιδιά τους είχαν σοβαρά προβλήματα.

Μια γιατρός από την Κίνα παραδέχτηκε ότι έκλεβε μωρά από το νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν και τα πουλούσε σε δίκτυα εμπορίας βρεφών.

Η ομολογία της Zhang Shuxia σόκαρε τους πάντες στη δικαστική αίθουσα, ειδικά όταν ανέφερε λεπτομέρειες για το πώς έπαιρνε τα παιδιά ενημερώνοντας στη συνέχεια τους γονείς τους ότι ήταν βαριά άρρωστα.

Η δίκη έγινε τη Δευτέρα στην περιοχή Fuping της βόρειας κινεζικής επαρχίας Shaanxi.

Η Zhang έλεγε στους γονείς των νεογέννητων ότι είχαν προβλήματα εκ γενετής και τους έπειθε να υπογράψουν έγγραφα, προκειμένου να παραδώσουν τα παιδιά τους, ειπώθηκε στο δικαστήριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Zhang φέρεται να έχει πουλήσει από το Νοέμβριο του 2011 μέχρι τον Ιούλιο του 2013 επτά παιδιά σε μεσάζοντες, οι οποίοι στη συνέχεια πουλούσαν τα μωρά σε ζευγάρια στην κεντρική και ανατολική Κίνα.

Έξι από αυτά εντοπίστηκαν και διεσώθησαν, όμως το έβδομο, που είχε πουληθεί για 165 δολάρια τον περασμένο Απρίλιο, πέθανε.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη της, όταν μια μητέρα υποψιάστηκε ότι το παιδί της είχε πέσει θύμα κυκλώματος και ανέφερε τη γιατρό στις Αρχές.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Xinhua News Agency η Zhang είχε πάρει το μωρό στο σπίτι της και το πούλησε σε έναν άντρα σε γειτονική επαρχία έναντι 3.600 δολαρίων το ίδιο βράδυ.

Εκείνος, με τη σειρά του, πούλησε το νεογέννητο αγοράκι σε ένα χωρικό στην κεντρική Κίνα για 9.900 δολάρια.

Το ίδιο πρακτορείο αναφέρει ότι οι Αρχές έχουν συλλάβει αρκετά μέλη της σπείρας σε τουλάχιστον τέσσερις κινεζικές επαρχίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.