Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

«Σταθερή η κατάσταση του Σουμάχερ»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Μίχαελ Σουμάχερ, όπως δήλωσε η μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς. Δεν έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο ο 45χρονος Γερμανός.



Λιτή κι απέριττη ήταν η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ την Πρωτοχρονιά. Η μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ, δήλωσε έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου ο πρώην πιλότος της Formula 1 νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα, πως «… η κατάστασή του παραμένει σταθερή. Εξετάστηκε το βράδυ και το πρωί, αλλά δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή στην υγεία του».

Οι γιατροί δεν έκριναν σκόπιμο να προχωρήσουν οι ίδιοι σε νέα ενημέρωση του Τύπου, αφού δεν υπήρξε κάποια ουσιαστικά εξέλιξη. «Τα καλά νέα είναι ότι δεν νιώσαμε απαραίτητο να γίνει συνέντευξη Τύπου καθώς δεν υπήρξαν μεγάλες αλλαγές. Αυτό είναι θετικό, αλλά μόνο για την ώρα. Ο τραυματισμός του Μίχαελ είναι σοβαρός και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι ακόμη πολύ νωρίς», ανέφερε η μάνατζερ του 45χρονου Γερμανού.

Ο «Σούμι» παραμένει σε τεχνητό κώμα για να υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλό του. Πάντως δεν έχει ακόμη διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, με τους γιατρούς να κάνουν προγνώσεις για την έκβαση της μάχης που δίνει και να εκτιμούν την κατάστασή του ώρα με την ώρα.

Η προφητική δήλωση του «Σούμι»

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος Κάι Έμπελ (στη φωτο) που πήρε την τελευταία συνέντευξη του Μίχαελ Σουμάχερ λίγες μέρες πριν το σοβαρό του ατύχημα, αποκάλυψε στην Bild την προφητική δήλωση του Γερμανού. «Μιλήσαμε στις 17 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν πάει στις γαλλικές Άλπεις για διακοπές με την οικογένειά του. Ήταν πολύ χαρούμενος και ανυπομονούσε γι’ αυτό», τόνισε, ενώ αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον «Σούμι» και το αν είναι εθισμένος στην αδρεναλίνη και την ταχύτητα, με όσους κινδύνους συνεπάγεται αυτό. «Όχι, δεν νομίζω πως ήταν κάτι τέτοιο και δεν ήθελε να τον βλέπουν έτσι. Ήξερε τα όριά του, είτε οδηγούσε είτε έκανε σκι. Απλώς τα όριά του ήταν διαφορετικά από ενός απλού ανθρώπου. Όπως κάθε πιλότος της Formula 1, είχε διαφορετική σχέση με την ταχύτητα. Μου είπε πως ποτέ δεν βγαίνει από τα όριά του. Κάποτε μου είχε πει πως πιστεύει στη μοίρα. ‘Δεν μπορώ να μην κάνω κάποια πράγματα από το φόβο πως μπορεί να πάθω κάτι. Αν κάτι μου συμβεί, τότε ίσως είναι γραφτό μου’, μου είχε πει», τόνισε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.