Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Δώρο ένα ασθενοφόρο από την Ιταλία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο, καινούργιο ασθενοφόρο, δώρισε το περιφερειακό τμήμα Απουλίας του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού στο περιφερειακό τμήμα Καβάλας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.).

Το ασθενοφόρο θα καλύψει τις ανάγκες τους Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και ειδικότερα του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης.



Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Προκόπιος, με την ιδιότητα του προέδρου του περιφερειακού τμήματος Καβάλας του Ε.Ε.Σ. ταξίδεψε εκτάκτως στο Μπάρι της Ιταλίας προκειμένου να παραλάβει το ασθενοφόρο αλλά και να συμμετάσχει στην τελετή αδελφοποίησης των δυο περιφερειακών τμημάτων του Ερυθρού Σταυρού Καβάλας και Απουλίας.

Ο κ. Προκόπιος, στη διάρκεια μιας λιτής τελετής, παρέδωσε το κλειδί του νέου ασθενοφόρου στο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Χρήστο Κοπατσάρη. "Με χαρά και συγκίνηση σας παραδίδω το κλειδί του οχήματος, το οποίο πιστεύω ότι αποτελεί μια σημαντική δωρεά των αδελφών μας από την Ιταλία. Το νέο αυτό ασθενοφόρο θα ενισχύσει το έργο του νοσοκομείου της πόλη μας και θα βοηθήσει ώστε να καλυφθούν οι αυξανόμενες ανάγκες του νοσηλευτικού ιδρύματος προς όφελος των συνανθρώπων μας" τόνισε.

Αναφερόμενος στην αδελφοποίηση των δυο περιφερειακών τμημάτων Καβάλας και Απουλίας του Ερυθρού Σταυρού, ο κ. Προκόπιος τόνισε ότι πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση και τιμή για την πόλη της Καβάλας ευχόμενος τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών για το καλό των δυο τοπικών κοινωνιών.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Κοπατσάρης, παραλαμβάνοντας το ασθενοφόρο, έκανε λόγο για γραφειοκρατικές διαδικασίες ταξινόμησης τού ασθενοφόρου, που δεν επιτρέπουν να τεθεί αμέσως σε λειτουργία, υποσχόμενος, ωστόσο, πως θα ξεπεραστούν το συντομότερο δυνατόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.