Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Θες να κερδίσεις ένα από τα καινούργια "10ευρα";

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το πάθημα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας με το καινούργιο 5ευρω της έγινε μάθημα. Κατάλαβε ότι ο κόσμος πρέπει να εξοικειώνεται με το καινούργιο νόμισμα πριν αυτό να βγει στην κυκλοφορία και όχι να επαναλαμβάνονται φαινόμενα όπως αυτό με το χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ το οποίο πρώτα κυκλοφόρησε και μετά συνειδητοποιήσαμε ότι δεν αναγνωρίζεται από χιλιάδες μηχανήματα.

Αυτή τη φορά, πάνε πιο οργανωμένα. Και μας δίνουν την ευκαιρία ακόμη και να κερδίσουμε χαρτονομίσματα νέου τύπου, πριν καν αυτά να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Έτσι, πριν από την επίσημη παρουσίαση του νέου τραπεζογραμματίου των 10 ευρώ τον Ιανουάριο του 2014, οι κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, συμμετέχοντας σε έναν διαγωνισμό που ξεκίνησε εδώ και λίγες ώρες.

-20 από τους παίκτες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα κερδίσουν από ένα διακεκριμένο (VIP) τραπεζογραμμάτιο των 5 ευρώ της σειράς «Ευρώπη» με την ιδιόχειρη υπογραφή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

-80 ακόμη διαγωνιζόμενοι θα λάβουν από ένα αναμνηστικό τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ της πρώτης σειράς. Το νέο τραπεζογραμμάτιο των 10 ευρώ θα παρουσιαστεί επισήμως στις 13 Ιανουαρίου 2014 και θα τεθεί σε κυκλοφορία αργότερα εντός του έτους. Προκειμένου να επιστήσει την προσοχή στα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε να διοργανώσει διαδικτυακό διαγωνισμό που απευθύνεται σε κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ηλικίας άνω των 18 ετών. Οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψουν τέσσερα από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του νέου τραπεζογραμματίου και να μαντέψουν τον αριθμό τραπεζογραμματίων ευρώ σε κυκλοφορία στη ζώνη του ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου 2013. Ο διαγωνισμός άρχισε το πρωϊ της 16ης Δεκεμβρίου και θα λήξει στις 12 Ιανουαρίου 2014, στις 11.59 μ.μ. (ώρα κεντρικής Ευρώπης).

Το παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένων των όρων συμμετοχής στον διαγωνισμό) είναι διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο www.nea-trapezogrammatia-euro.eu


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.