Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ιερέας κάνει συλλογή από πτυχία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποτελεί πηγή δύναμης, αισιοδοξίας και ανεξάντλητης έμπνευσης όχι μόνο για την οικογένειά του, αλλά και για όλη την τοπική κοινωνία. Ο πατήρ Ιωάννης Νάστας, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους στο Καστρί Πρεβέζης, είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου που δεν τα παρατά ποτέ και με τη βοήθεια του Θεού καταφέρνει το ακατόρθωτο.

Στις 8 Νοεμβρίου παρέλαβε το δεύτερο πτυχίο του από πανεπιστήμιο της χώρας, προκαλώντας τον θαυμασμό γνωστών και αγνώστων που έδωσαν το "παρών" στην τελετή ορκωμοσίας του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.



Πριν από περίπου δέκα χρόνια, όταν τα παιδιά του μεγάλωσαν, αποφάσισε να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα. Τελείωσε το Εκκλησιαστικό Σχολείο, έδωσε πανελλήνες εξετάσεις και πέρασε στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου.

Μόλις τελείωσε το ΤΕΙ, πήρε τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει τις σπουδές του στην Ποιμενική Θεολογία.

Έδωσε κατατακτήριες εξετάσεις και εισήχθη στο τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ύστερα από τρία χρόνια σπουδών αποφοίτησε πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό του στην ίδια σχολή.

Ο πατήρ Ιωάννης είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και μάλιστα ο μικρότερος γιος του αυτό το χρονικό διάστημα σπουδάζει Λογιστική στην Πρέβεζα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.