Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε το χριστουγεννιάτικο πάρκο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες υποδοχής των Χριστουγέννων στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς στην νότια πύλη της ΔΕΘ προκειμένου να στηθεί το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Η πλατεία απέναντι από την ΧΑΝΘ μεταμορφώνεται σε Χριστουγεννιάτικο πάρκο με μικρά σπιτάκια δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, το καρουσέλ, το τρενάκι, το παγοδρόμιο θα έχουν την τιμητική τους.

Από το πρωί, φορτηγά ξεφόρτωναν, το Χριστουγεννιάτικο χωριό ενώ οι τεχνίτες δουλεύουν μέχρι αργά το βράδυ για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που ετοιμάζεται στην Δ.Ε.Θ. θα έχει μηχανικά παιχνίδια στον εξωτερικό χώρο, σπιτάκια με γιορτινές λιχουδιές, σπιτάκια για να απασχολούνται δημιουργικά τα μικρά παιδιά, αλλά και μια μικρή Χριστουγεννιάτικη Αγορά.



Οι επισκέπτες επίσης θα έχουν την ευκαιρία και να διασκεδάσουν στο παγοδρόμιο και με παιχνίδια αλλά να πάρουν μέρος και σε δημιουργικές δραστηριότητες στα εργαστήρια, να παρακολουθήσουν παραστάσεις, ακροβατικά.

Συγκεκριμένα το Παγοδρόμιο, τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, το τρενάκι και πιθανώς παζάρι βιβλίου θα στηθούν στο περίπτερο 13.



Τα Δημιουργικά εργαστήρια και η σκηνή για τα θεατρικά δρώμενα θα στηθούν στο περίπτερο 14.

Στο Περίπτερο 15 θα φιλοξενηθεί ένα διαδραστικό δρώμενο, με θρησκευτική χροιά, αναφερόμενο στη Γέννηση του Χριστού. Όπως και παραστάσεις για όλη την οικογένεια, ζογκλερικά και live shows.

Σε όλα τα περίπτερα και τους χώρους της Έκθεσης η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα συμπεριλαμβάνονται στο γενικό εισιτήριο εισόδου.

Μόνο το παγοδρόμιο και το fun park θα έχουν ξεχωριστή είσοδο.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.