Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Τα γιορτινά του φοράει ο δήμος Χανίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεκινούν σήμερα οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Μειωμένες κατά 50% σε ό,τι αφορά το κόστος, αλλά χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και το πλήθος, είναι φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος που οργανώνει στα Χανιά η Πολιτιστική Επιχείρηση του δήμου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που αρχίζουν σήμερα και ολοκληρώνονται στις 5 Ιανουαρίου 2014, περιλαμβάνει περισσότερες από 60 δράσεις που, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιχείρησης Νάνσυ Αγγελάκη, έχουν ως επίκεντρο τα παιδιά. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί και στην ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό, για πρώτη φορά θα στηθούν στην πλατεία 1866, φιλανθρωπικά περίπτερα με τη συμμετοχή φορέων οργανώσεων και ιδρυμάτων, ενώ όλες οι εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου θα έχουν κεντρικό πρωταγωνιστή τη λαϊκή παράδοση.

«Στόχος μας είναι με αυτές τις εκδηλώσεις να βρούμε ξέφωτο στην γενική καταχνιά της οικονομικής κρίσης», δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης.

Στις 10 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της δημοτικής αγοράς η τελετή φωτοδότησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ στον ίδιο χώρο θα γίνει και η εκδήλωση υποδοχής του νέου έτους.

Στην πλατεία της δημοτικής αγοράς και στον δημοτικό κήπο της πόλης θα στηθούν χριστουγεννιάτικα πάρκα για παιδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.