Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Φοιτήτρια πουλάει γυμνές φωτογραφίες της για να αγοράσει σκούτερ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δεν προσφέρω σεξ», διευκρινίζει στους ενδιαφερόμενους.

Ένα νέο σκούτερ χρειάζεται μια Ιταλίδα φοιτήτρια νομικής και για να συγκεντρώσει τα χρήματα για να το αγοράσει αποφάσισε να πουλήσει online γυμνές φωτογραφίες της!

Η φοιτήτρια με το όνομα Mary λέει πως το αγαπημένο της δίκυκλο πλησιάζει στο τέλος του και πως χρειάζεται οπωσδήποτε να αγοράσει άλλο.

Καθώς οι δουλειές στην πόλη της, τη Νάπολη, δεν αφθονούν, σημειώνει η New York Daily News, η Mary έστησε σελίδα στο Facebook για να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεται.

Φωτογραφία που να φαίνεται το πρόσωπό της δεν υπάρχει στη σελίδα- αλλά υπάρχει μία φωτογραφία με την ίδια να κρατά ένα χαρτί με την πρότασή της. Στη φωτογραφία φαίνεται και ένα μικρό μέρος του μπούστου της.

Η φοιτήτρια μοίρασε και φυλλάδια ενώ το προσωπικό του Πανεπιστημίου University of Naples Federico II έμαθαν για την περίπτωσή της από τηλεφωνήματα γονιών που ανησυχούν.



Η Mary πάντως επιμένει πως δεν έκανε κάτι κακό και πως ήδη έχει κάνει πολλές «πωλήσεις».

«Μου αρέσει να τραβάω φωτογραφίες και θέλω να διασκεδάσω με τον τρόπο αυτό. Δεν προσφέρω σεξ, ελπίζω πως αυτό το μήνυμα είναι καθαρό», αναφέρει στη σελίδα της στο Facebook.

«Το σκούτερ μου φτάνει στο τέλος του και χρειάζομαι ένα καινούριο οπότε, γιατί όχι; Έχω κάνει πολλές πωλήσεις αλλά εκείνοι που αγοράζουν τις φωτογραφίες μου θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Δεν πιστεύω πως βλάπτω ούτε διαφθείρω κανέναν», πρόσθεσε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.