Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

«Αν λύσουν την απεργία τους, για ένα μήνα δεν θα γίνει τίποτα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γεωργιάδης: Θα βρούμε άλλες λύσεις αν δεν κάνουν πίσω οι γιατροί.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει επιστράτευση των γιατρών ο υπουργός Υγείας. Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» τόνισε: «Δεν έχω πει ποτέ τη λέξη επιστράτευση. Η επιστράτευση εφαρμόζεται όταν δεν υπάρχει λύση, εμείς έχουμε πολλές λύσεις».

Και πρόσθεσε: «Εμείς δεσμευόμαστε ότι αν οι γιατροί λύσουν την απεργία τους, για ένα μήνα δεν θα γίνει τίποτα. Να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για τους γιατρούς που θίγονται».

Ξεκαθάρισε πάντως πως εάν η απεργία δεν τελειώσει, τότε: «θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο οι πολίτες να έχουν τις φροντίδες που πρέπει. Θα βάλουμε νέους γιατρούς συμβεβλημένους στο σύστημα, τις θέσεις αυτών θα τις πάρουν άλλοι γιατροί», είπε προσθέτοντας: «Συνταγογράφηση από τα νοσοκομεία και συμβάσεις με άλλους γιατρούς ανάμεσα στις λύσεις που σκεφτόμαστε αν δεν λυθεί η απεργία».

Υποστήριξε ότι «Στην Ελλάδα μας αρέσει να γκρινιάζουμε».

Και ανέφερε ότι «για τον πολίτη οι υπηρεσίες που παρέχει ο ΕΟΠΥΥ είναι μακράν καλύτερες. Για πρώτη φορά με τον ΕΟΠΥΥ έχει καλύτερες υπηρεσίες ο πολίτης».

Σημείωσε ότι οι μεταρρυθμίσεις γίνονται για το λαό.

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα των εφημερίδων, είπε: «Οι συνεργασίες μας με τον πρωθυπουργό είναι καθημερινές. Αναλύσαμε τα βήματα της μεταρρύθμισης».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.