Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ποδηλατοδρομία την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ραντεβού δίνεται στις 11.00 στην πλατεία Συντάγματος.

Την ευκαιρία μιας δωρεάν προπόνησης δίνει ακόμα μία Κυριακή, η εταιρεία MCHtraining, στο πλαίσιο της δράσης της «ΈΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!», διοργανώνοντας ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Δίνοντας ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος στις 11.00, οι συμμετέχοντες θα καλύψουν μια απόσταση 15 χιλιομέτρων, ποδηλατώντας στους δρόμους της γιορτινής πόλης, με την υποστήριξη του Γιώργου Αμυρά.

Σκοπός της δράσης «ΈΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!», η οποία ξεκίνησε με πρωτοβουλία της MCHtraining το Μάρτιο του 2013, είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους όσους αγαπούν την άσκηση και τον υγιεινό τρόπο ζωής να συμμετέχουν δωρεάν σε προπονήσεις εξωτερικού χώρου, για να γυμναστούν, αλλά κυρίως να διασκεδάσουν.

Κάθε Κυριακή, η ομάδα της MCHtraining βρίσκεται σε πάρκα, δημοτικά γήπεδα ή ακόμη και παραλίες, έτοιμη να «μυήσει» τους ασκούμενους στα μυστικά της προπόνησης και του fitness.

Η δυναμική παρουσία της MCHtraining στο διαδίκτυο μέσα από τη σελίδα mch-training.com, καθώς και μέσω των social media, παρέχει καθημερινή ενημέρωση σε όσους ενδιαφέρονται για τις δράσεις της, καθώς και για θέματα γύρω από την άσκηση, τη διατροφή και την υγεία.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.