Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Οι επιθεωρητές Υγείας ζήτησαν το παρουσιολόγιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διήμερη αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι Επιθεωρητές του Υπουργείου Υγείας, στα δύο Νοσοκομεία των Ιωαννίνων, στο Πανεπιστημιακό και στο Χατζηκώστα, με πιθανότερο στόχο να διαπιστώσουν αν οι εργαζόμενοι βρίσκονται στις θέσεις τους.

Παρά το γεγονός πως οι ίδιοι υποστήριξαν πως βασικός στόχος της επίσκεψης τους ήταν ο έλεγχος και η καταγραφή των προβλημάτων λειτουργίας των νοσοκομείων, ωστόσο ζήτησαν να δουν το παρουσιολόγιο με τους εφημερεύοντες ιατρούς. Ενδιαφέρον παρουσιάζει πως δεν ζήτησαν να δουν τις κενές θέσεις και τις ελλείψεις σε προσωπικό γεγονός που απειλεί τη λειτουργία των νοσοκομείων.

Οι Επιθεωρητές κάλεσαν τους εφημερεύοντες γιατρούς να περάσουν να υπογράψουν στο παρουσιολόγιο, προκαλώντας συνωστισμός έξω από τα γραφεία.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή που κάνει η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ηπείρου σε σχετική της ανακοίνωση.

«Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός ότι ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του ΠΓΝΙ και άλλοι ανώτεροι διοικητικοί παράγοντες του νοσοκομείου υποστήριξαν την εξευτελιστική και αναξιοπρεπή διαδικασία του συνωστισμού των γιατρών της εφημερίας έξω από το γραφείο Διευθυνούσης για να υπογράψουν στο παρουσιολόγιο των επιθεωρητών» σημειώνει.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.