Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Το Μαρούσι υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με προσκεκλημένη όλη την πόλη σε μια μεγάλη γιορτή, ο Δήμος Αμαρουσίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αφήσουν για λίγο τις έγνοιες της καθημερινότητας και να ζήσουν με τους αγαπημένους τους όμορφες, ξένοιαστες Χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της πόλης, μεταμορφώνεται σε μία υπαίθρια λαμπερή σκηνή, γεμάτη εκπλήξεις, όπου ο καθένας θα μπορεί να ζήσει τη μαγεία, τη λάμψη και τη χαρά, στο πνεύμα των πιο χαρούμενων εορτών του χρόνου.

Η αυλαία στη φαντασμαγορική γιορτή, ανοίγει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 06:30 το απόγευμα, με το άναμμα του λαμπερού Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Ευτέρπης στο Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου και τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Το νεανικό συγκρότημα των μεγάλων επιτυχιών «ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ» με ποπ και ροκ μελωδίες θα απογειώσει το κέφι σε μία ζωντανή μουσική παράσταση, με όλες τις πολυαγαπημένες επιτυχίες του, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου θα κάνει το κλίμα ακόμη πιο γιορτινό, παίζοντας αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.



Τη βραδιά θα διανθίσουν ευχάριστα, προσφέροντας άφθονο γέλιο η τετραμελής παρέα με τον Άγιο Βασίλη, την εντυπωσιακή Βασίλισσα του Χιονιού, τη Μασκότ Στρουμφάκι και το γνωστό σε όλους μας ξυλοπόδαρο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν συμμέτοχοι στη μεγάλη αυτή γιορτή και να ατενίσουμε όλοι μαζί με μεγαλύτερη αισιοδοξία το αύριο, κάτω από το λαμπερό φως του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Με στόχο να δώσει χαρά στους συμπολίτες, αλλά και να τονώσει την τοπική αγορά, ο Δήμος Αμαρουσίου κατάφερε παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής του, να εξασφαλίσει από τις υγιείς δυνάμεις του επιχειρηματικού κόσμου χορηγίες, οι οποίες δεν επιβαρύνουν το Δήμο ούτε ένα ευρώ και εξασφαλίζουν για τους δημότες και κατοίκους σημαντικές εκπτώσεις μέχρι και 50%, μέσω της εκπτωτικής κάρτας Artemis Card.

Καθημερινά από την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, από τις 11:30 το πρωί έως τις 06:00 το απόγευμα, το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι του Δήμου Αμαρουσίου θα προσφέρει στους επισκέπτες μία μοναδική περιήγηση μέσα από τους κεντρικότερους δρόμους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης, ακολουθώντας τη διαδρομή Σταθμός ΗΣΑΠ- Θησέως – Χατζηαντωνίου- Βασ. Σοφίας- 28ης Οκτωβρίου – Βασ. Όλγας – Σταθμός ΗΣΑΠ.

Επίσης έως και την Πρωτοχρονιά θα λάβουν χώρα πλούσια διασκεδαστικά δρώμενα, με πρωταγωνιστές τον Άι Βασίλη πάνω στο έλκηθρό του, τους κλόουν, τους ανιματέρ, τους ταχυδακτυλουργούς που θα καλωσορίζουν τα παιδιά και θα φωτογραφίζονται μαζί τους, με φόντο ένα μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Το παζλ των εκδηλώσεων θα συμπληρώσουν το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, ο Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α., η Βορέειος Βιβλιοθήκη, το Σπαθάρειο Μουσείο Σκιών, ενώ στο εορταστικό κλίμα θα συνδράμουν ενεργοί σύλλογοι της πόλης, όπως το 1ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Σύλλογος Ποντίων «Νίκος Καπετανίδης» και άλλοι φορείς.

Το εορταστικό σκηνικό συμπληρώνει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με τα ξύλινα χιονισμένα σπιτάκια, τα έλατα, τους λούτρινους τάρανδους, τα χιονισμένα δέντρα.

Στο Χωριό, το σύμβολο της Χριστουγεννιάτικης διασκέδασης, ένα εντυπωσιακό Carousel, το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι, η Christmas globe, μία Χριστουγεννιάτικη διαφανή μπάλα όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να φωτογραφίζονται, το πάρκο με τα φουσκωτά παιχνίδια, το παγοδρόμιο και το τραμπολίνο περιμένουν μικρούς και μεγάλους να περάσουν αξέχαστα.

Όλη η πόλη δίνει ραντεβού την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Ευτέρπης, στην πλατεία ΗΣΑΠ για να ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τραγουδώντας με τα «ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ» και να ξεκινήσει η εορταστική περίοδος γεμάτη μοναδικές επιλογές και ξεχωριστές εκπλήξεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.