Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Παρέμβαση Σαμαρά για τον ΕΟΠΥΥ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνάντηση με το Προεδρείο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και τον Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα έχει τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναλαμβάνοντας έτσι πρωτοβουλία προκειμένου να εκτονωθεί η τεταμένη ατμόσφαιρα στο χώρο της Υγείας.

"Την Δευτέρα 16/12/2013 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου στην οποία θα συμμετέχει το Προεδρείο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλης.

Ο Ι.Σ.Α. είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση προκειμένου να ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός για τα τρέχοντα θέματα της Υγείας. Σε μια περίοδο όπου διαφαίνεται έντονα η προσπάθεια μεταρρύθμισης στο χώρο της Υγείας, είναι αναγκαία η ύπαρξη στρατηγικής, συναίνεσης και σύμπνοιας. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θεωρεί υποχρέωσή του ως θεματοφύλακας της Δημόσιας Υγείας να προασπίσει τις συνθήκες για την ισοδύναμη πρόσβαση όλων των πολιτών στο σύστημα υγείας καθώς επίσης να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας του ιατρικού προσωπικού στις μονάδες του ΕΟΠΥΥ", αναφέρει η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.