Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Με τέτοια αγάπη θα νικήσει τον καρκίνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επέλεξε έναν πολύ πρωτότυπο και αστείο τρόπο προκειμένου στηρίξει την γυναίκα του, η οποία διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού, μαθαίνοντας σε όλους πως η αγάπη είναι πάνω από όλα.

Η Linda πριν από λίγους μήνες ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο του μαστού και έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπείες. Ο σύζυγός της Bob, θέλοντας να της δείξει ότι θα είναι δίπλα της και θα την στηρίξει σε αυτό τον δύσκολο αγώνα, αποφάσισε να την κάνει να χαμογελά.

Έτσι, φόρεσε ένα ροζ τούλι και μαζί με έναν φωτογράφο, έκανε πράξη τα λόγια του. Πόζαρε ξυπόλυτος στο χιόνι, χορεύοντας στην μεγαλούπολη, σε ένα αγρόκτημα και με την βοήθεια του photoshop ολοκλήρωσε το... έργο του.



«Όταν η Linda ξεκινήσει τη θεραπεία, θα λάβει αυτές τις φωτογραφίες στο κινητό της και θα χαμογελάσει. Θα τις δείξει και σε άλλες γυναίκες και έτσι ο χρόνος τους κατά τη διάρκεια των θεραπειών θα περνάει όμορφα», είχε πει ο Bob.



Η γυναίκα του όταν έλαβε τις φωτογραφίες γέλασε και όπως δήλωσε η ίδια "με βοήθησε να σκέφτομαι θετικά παρά το πρόβλημά μου. Όσο περισσότερο γελάω, τόσο καλύτερα νιώθω".



Με τις φωτογραφίες του Bob φτιάχτηκε ένα ημερολόγιο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε μία φιλανθρωπική οργάνωση για τον καρκίνο του μαστού.






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.