Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Παιδί θαύμα ετοιμάζει το ελληνικό facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Tech is game» (η τεχνολογία είναι παιχνίδι), ειδικά όταν βρίσκεται στα χέρια κάποιων χαρισματικών ανθρώπων οι οποίοι από παιδιά έχον την ικανότητα να εντυπωσιάζουν ακόμα και τους γκουρού της πληροφορικής.



Όπως ο Νίκος Αδάμ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σε ηλικία 12 ετών έχει ήδη τη δική του ιστοσελίδα υψηλής τεχνολογίας με αυτό το όνομα (thechisgame.com), έχει αναπτύξει δικές του πολύπλοκες εφαρμογές για ηλεκτρονικά παιχνίδια και για προστασία από χάκερ ενώ ολοκληρώνει τις επόμενες μέρες το «ελληνικό Facebook».

Ο 12χρονος μαθητής της Α’ Γυμνασίου γοήτευσε ανθρώπους της google και άφησε με ανοιχτό το στόμα περίπου 600 λάτρεις της τεχνολογίας που παρακολούθησαν πρόσφατα την παρουσίαση του, στο πλαίσιο του φεστιβαλ των προγραμματιστών του πολυεθνικού κολοσσού που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Με αξιοζήλευτη ωριμότητα για την ηλικία του, ο Νίκος δεν «τυφλώνεται» από τα φλας της ξαφνικής δημοσιότητας και δεν πετάει στα σύννεφα.

«Είμαι μαθητής, κοιτάω τις υποχρεώσεις μου και στις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτό που μου αρέσει. Δεν ξέρω με τι θα ασχοληθώ μετά το σχολείο, αλλά μάλλον θα είναι κάτι που θα έχει σχέση με υπολογιστές, λέει.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.