Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Έγραψε «Αντίφα» σε θρανίο και τον χαράκωσαν στο πρόσωπο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαρτυρία για ενέδρα σε 17χρονο μαθητή.

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε 17χρονος μαθητής της Γ' Λυκείου, τον οποίο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής, τραυμάτισε με μαχαίρι ακροδεξιά ομάδα, προκειμένου να τον τιμωρήσουν επειδή στο θρανίο συμμαθήτριάς του, την οποία είχε προσηλυτίσει η οργάνωσή τους, έγραψε τη λέξη «ΑΝΤΙΦΑ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το περιστατικό έγινε στις 28 Ιανουαρίου 2013, λίγο πριν περάσει την πύλη του σχολείου του ο 17χρονος, που παρ' ολίγον να πεθάνει, καθώς του έκοψαν τη μύτη και τον μαχαίρωσαν στο πρόσωπο και τον λαιμό, προκαλώντας του τομή μέχρι την καρωτίδα!

Ακόμη πιο συγκλονιστική είναι η διαπίστωση ότι ο τρόπος που χτυπήθηκε προσιδιάζει με το μαχαίρωμα του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά, καθώς, όπως κατέθεσε η μητέρα του 17χρονου στις ανακρίτριες «το παιδί υπέστη τρία τραύματα, ένα στην τραχηλική χώρα, μεγάλο και κοντά στην καρωτίδα, όπου είχε προηγηθεί και στρίψιμο μαχαιριού στην αρχή... όπως διαπιστώθηκε από χειρουργό...».

Σημειώνεται ότι σε άλλο σημείο της κατάθεσής του ο 17χρονος περιγράφει τις απειλές που συνέχισαν να δέχονται μέχρι σήμερα ο ίδιος και η οικογένειά του ακόμη και «κάτω από το σπίτι του».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.