Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η καθηγήτρια σαγήνευσε τον μαθητή και... απολύθηκε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με απώλεια της δουλειάς της πλήρωσε μια καθηγήτρια τεχνολογίας σχολείου του Κάρντιφ, την ερωτική συνεύρεση που είχε με ανήλικο μαθητή της.

Η 33χρονη Κλερ Χόρτον αψήφησε τα δυο παιδιά της και πολύ περισσότερο τον ανήλικο μαθητή της, κάτι που τελικά πληρώνει με απόλυση από το σχολείο στο οποίο και εργαζόταν ως καθηγήτρια.



Η Χόρτον κατάφερε να ξεσηκώσει τον μαθητή στέλντοντάς του αρχικά πιπεράτες προσωπικές της φωτογραφίες στο Facebook. Εν συνεχεία, οι δυο τους βγήκαν σε ραντεβού, το οποίο είχε την κατάληξη που δεν θα έπρεπε να έχει. Η Ουαλή καθηγήτρια οδήγησε τον μαθητή στο σπίτι της και τον έπεισε να συνευρεθούν ερωτικά.



Η Χόρτον υποστήριξε σε ειδική πειθαρχική επιτροπή ότι ο νεαρός επισκέφθηκε το σπίτι της, αρνήθηκε όμως κάθε κατηγορία για σεξουαλική συνεύρεση. «Λόγω του ότι είμαι σε διάσταση με τον σύζυγό μου, βρίσκομαι σε συναισθηματική φόρτιση. Χρειαζόμουν έναν φίλο που θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. Και αυτός με έκανε. Αν μη τι άλλο, δεν ένιωθα μια χοντρή και άσχημη γυναίκα. Ουδέποτε όμως κάναμε σεξ. Το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να μπω σε περιπέτειες λόγω συνεύρεσης με έναν ανήλικο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.