Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Δράμα με οκταμελή οικογένεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η εξαθλίωση δεν έχει τέλος στην Ηλεία. Μετά τον Παναγιώτη, τη Χριστίνα και τα τρία παιδιά τους από τον Πύργο, που για έξι μήνες έζησαν κάτω από μια διαφημιστική πινακίδα, αλλά χάρη στη δημοσιότητα, κατάφεραν να βρουν στέγη και δουλειά, μια άλλη – μεγαλύτερη αυτή τη φορά – οικογένεια, εντοπίστηκε να επιβιώνει κάτω από εξαιρετικά άθλιες συνθήκες.Ο Βασίλης Αβράμης, η σύζυγός του και τα έξι τους παιδιά, βρήκαν καταφύγιο όντας άστεγοι σε ένα ερειπωμένο παραλιακό «σπίτι» στο Επιτάλιο. Εκεί τους εντόπισαν και οι άνθρωποι της «Ανθρώπινης Αλληλεγγύης» και χθες το πρωί τους προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη, κάνοντας παράλληλα μέσω του Τύπου έκκληση για βοήθεια ώστε να βρεθεί μια ασφαλής στέγη για την οικογένεια με τα έξι παιδιά, λίγο πριν ο χειμώνας και τα πρώτα τσουχτερά κρύα κάνουν την εμφάνισή τους.

Τα μέλη της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης προσέφεραν στην οικογένεια Αβράμη, παπλώματα, ρούχα, κρέατα από την Κρεατοπηγή Παναγιώτης Βυθούλκας, ψάρια από τα ιχθυοπωλεία Κοτσώρη, καραμέλες Kosmetic Αφοι Μουζάκη, τετράδια από τη ΝΕΟΧΑΡΤ, ελαιόλαδο από την Ηλειακή Ελαιουργία, τρόφιμα που έχουν προσφέρει πολίτες.

«Κάνουμε έκκληση και τον κ. αντιπεριφερειάρχη να βρεθεί ένα λυόμενο για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορούν αυτά τα έξι μικρά παιδιά να ζουν σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση. Μου θυμίζει Αφγανιστάν, εκεί που έχουν καταστραφεί τα πάντα. Ακόμα όποιος μπορεί ας προσφέρει μια ξυλόσομπα για να ζεσταθούν. Το πρόβλημα είναι μεγάλο για την οικογένεια αυτή» εξήγησε ο κ. Λαγκαδινός, που ζήτησε παράλληλα από τους πολίτες της Ηλείας να βοηθήσουν με τον τρόπο τους το έργο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης για να βοηθήσει και αυτή με τη σειρά τους τους αδύναμους στον τόπο μας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.