Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Εντόπισαν μισό τόνο ακατάλληλα όστρακα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα φορτηγό όχημα εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών στο Δέλτα του ποταμού Έβρου να μεταφέρει σε καρότσα, τυλιγμένα με κουβέρτα, τσουβάλια με δίθυρα μαλάκια, του είδους τελλίνας, συνολικού βάρους 559,10 κιλών.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για όστρακα υπολειπόμενων διαστάσεων κάτω του επιτρεπόμενου μεγέθους των τριών εκατοστών.Σύμφωνα με το thrakitoday.com, το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή Άγιος Γεώργιος να οδηγείται από έναν 43χρονο, χωρίς άδεια οδήγησης, ενώ μαζί του επέβαιναν ένας 52χρονος και ένας 46χρονος.

Οι τρεις άνδρες είχαν εκφορτώσει τα όστρακα από αγκυροβολημένο στην θαλάσσια περιοχή σκάφος αγνώστων λοιπών στοιχείων στο φορτηγό όχημά τους με σκοπό τη μεταφορά, διακίνηση και εμπορίων των ακατάλληλων οστράκων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες καθώς και το φορτηγό όχημα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.