Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκληρώνεται σήμερα το bazaar της Unicef στο Σύνταγμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αγοράστε σχολικά είδη και βοηθήστε να πάνε σχολείο περισσότερα παιδιά.

Με τη νέα σχολική συλλογή της η UNICEF υποδέχεται τους μαθητές με την έναρξη του σχολικού έτους και προσκαλεί τους υποστηρικτές της, μικρούς και μεγάλους, να στηρίξουν το έργο της, αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία που τα παιδιά έχουν τώρα την ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ.

Ιδιαίτερα τα πιο περιθωριοποιημένα και ευάλωτα παιδιά που στερούνται τη στέγη, το φαγητό, το νερό, το εμβόλιο, την κουνουπιέρα, το τετράδιο, το μολύβι.

Οι φίλοι της UNICEF μπορούν να διαλέξουν τετράδια, σχολικά σακίδια για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό με ανατομική πλάτη και τσάντες, κασετίνες, μπλοκ ζωγραφικής, ντοσιέ με λάστιχο, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές και κάθε είδους γραφική ύλη.

Η Unicef τονίζει πως σε όλο τον κόσμο, 61 εκατομμύρια παιδιά βρίσκονται εκτός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των σχολικών ειδών και δώρων της UNICEF χαρίζουν ζωή και χαμόγελο στα παιδιά και αλλάζουν σημαντικά τη ζωή τους. Η UNICEF με την υποστήριξη των ευαισθητοποιημένων πολιτών, αναπτύσσει προγράμματα ποιοτικής εκπαίδευσης, χτίζει και αποκαθιστά σχολεία, παρέχει εκπαιδευτικό υλικό σε παιδιά και εκπαιδευτικούς και εξασφαλίζει την πρόσβαση των παιδιών στο σχολείο. Προτεραιότητα είναι επίσης για τη UNICEF η συνέχιση του σχολείου για τα παιδιά σε περιπτώσεις ανθρωπιστικών κρίσεων και φυσικών καταστροφών.

Τη χρονιά που πέρασε μεταξύ άλλων διένειμε εξοπλισμό για 93.000 σχολικές τάξεις, 15.000 ειδικά κιβώτια με είδη για την ανάπτυξη της πρώιμης παιδικής ηλικίας και 15.000 κιβώτια με ειδικά ψυχαγωγικά παιχνίδια. Στην Ελλάδα διένειμε σχολικά για δεκάδες χιλιάδες μαθητές φτωχών οικογενειών ενώ πραγματοποίησε εκπαιδευτικά προγράμματα στα σχολεία για χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Έως τις 9 σήμερα το βράδυ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα σχολικά είδη UNICEF στο μετρό του Συντάγματος, στο bazaar της Unicef που σήμερα ολοκληρώνεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.