Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ρωμαίος και Ιουλιέτα ετών...13

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο έφηβοι «κλέφτηκαν» στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Οι γονείς δυο εφήβων από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, οι οποίοι εξαφανίστηκαν μετά τις αντιρρήσεις της μητέρας της νεαρής για τη σχέση της, κάνουν έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι να βοηθήσει τα παιδιά τους να επιστρέψουν στο σπίτι. Σύμφωνα με τη DailyMail, η Jayden και ο Braxton, έφυγαν στις 26 Αυγούστου.

Η 13χρονη Jayden Thomas και ο 14χρονος Braxton Wood, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Fox Νews, έφυγαν από τα σπίτια τους το πρωί της Δευτέρας με ένα μαύρο Ford Explorer που άνηκε στην οικογένεια του Wood.

«Είναι σαν να άνοιξε η Γη και τους κατάπιε» δήλωσε η μητέρα της Jayden, Kelly Drinkwine στο Detroit Free Press και πρόσθεσε: «Κανείς δεν μπορεί να τους βρει».

Το νεαρό ζευγάρι, του οποίου η ιστορία παρομοιάζεται με το Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, είχε μαζί του μόλις 80 δολάρια σε μετρητά. Καθώς οι έφηβοι έφευγαν, πήραν μαζί τους και μία παιχνιδοκονσόλα, μία συλλογή νομισμάτων και άλλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να πουλήσουν για να αποκτήσουν μετρητά.

Αρχικά, οι γονείς φαντάστηκαν ότι η Jayden και ο Braxton θα πήγαιναν στο Isabella County, περίπου 150 μίλια βορειοδυτικά του Detroit, σε ένα φίλο τους. Ωστόσο, με τόσα λίγα λεφτά, οι γονείς πιστεύουν πλέον ότι το ζευγάρι παραμένει στο Μίσιγκαν.

Η Drinkwine κάνει έκκληση να επιστρέψει η κόρη της λέγοντας ότι «Υπάρχουν κακοί και απαίσιοι άνθρωποι εκεί έξω». Η Jayden και ο Braxton έβγαιναν εδώ και κάποιο καιρό και οι γονείς δηλώνουν ότι δεν είχαν ιδέα ότι τα παιδιά θα έφευγαν.

Ωστόσο, η μητέρα της Jayden δήλωσε στο ABC News, ότι μία μέρα πριν την εξαφάνιση, είχε πει στην κόρη της ότι η σχέση της ήταν πολύ έντονη. «Την ημέρα που έφυγε, της είπα ότι δεν θα υποστηρίξω άλλο αυτή τη σχέση» είπε η Drinkwine.

Πλέον, οι γονείς βρίσκονται σε απόγνωσή και κάνουν έκκληση στην τοπική κοινωνία. «Θέλουμε απλώς να σιγουρευτούμε ότι ο κόσμος προσέχει και εάν τους δει, να ξέρει ότι είναι καλά παιδιά και δεν έχουν μπλέξει ποτέ σε μπελάδες» είπε η μητέρα του αγοριού, Sarah Kiley, και πρόσθεσε «Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι κάποιος θα μας καλέσει».


Ρωμαίος και Ιουλιέτα ετών...13


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.