Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Δέκα μέρες κατασκήνωση για τα ΑμεΑ της Ημαθίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για άλλη μια χρονιά ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας συμμετείχε στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ 2013 της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, στα πλαίσια του Κρατικού Κατασκηνωτικού Προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων & Πρόνοιας.

Για δέκα ημέρες, από 05 έως 14 Αυγούστου 2013, πενήντα δύο (52) παιδιά του Συλλόγου μας και είκοσι οχτώ (28) συνοδοί, φιλοξενήθηκαν στις άρτιες και λειτουργικές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης στον Άγιο Ανδρέα, Μαραθώνα Αττικής.

 


Αυτές τις μέρες, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν, να συναναστραφούν και να διασκεδάσουν μέσα από διάφορες δραστηριότητες αθλητικές και καλλιτεχνικές.


Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης και τους συνοδούς που φρόντισαν με ευαισθησία, κατανόηση και υπομονή για την αναψυχή των παιδιών μας.
Ευχαριστούμε για τις υπέροχες αναμνήσεις που συντροφεύουν τα παιδιά μας!

Ευχαριστήριο στα ΚΤΕΛ Ημαθίας 





Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ευχαριστεί θερμά:

Την ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΟΝ.Ε.Π.Ε. για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών του Συλλόγου προς και από την κατασκήνωση στον Αγ.Ανδρέα Αττικής και για τη δωρεά του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ, καθώς και τους οδηγούς Μπούτση Γεώργιο, Γκλεζάκο Δημήτριο και Σιδηρόπουλο Χρήστο για την ευαισθησία, την κατανόηση και την υπομονή τους.

Από το Δ.Σ του Συλλόγου



Πηγή: http://www.inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.