Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Απόψε η συναυλία για το συνάνθρωπο μας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις 19:00, ο καθένας μπορεί να... χαριστεί στο συνανθρωπό του! Αυτό ακριβώς είναι το νόημα της αποψινής εκδήλωσης στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. Μια μέρα μουσικής κατάνυξης με εισιτήριο τρόφιμα και φάρμακα.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μία ολόκληρη μέρα χαριζόμαστε


Μια ιδέα που γεννήθηκε σε ένα λεπτό και που θα χαρίσει μία ολόκληρη μέρα μουσικής κατάνυξης & αλληλεγγύης
Κυριακή 2 Ιουνίου-Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης (Ρέντης) στις 19:00
Τιμή εισιτηρίου: Τρόφιμα και φάρμακα

Η Ιδέα γεννήθηκε, από την ερμηνεύτρια Βαρτουί Βαρτανιάν ακούγοντας το τραγούδι του Νίκου Ξύδη «Γυμνός χαρίστηκα». Ακούγοντας το λοιπόν, οραματίστηκε μια μέρα ολόκληρη, σε έναν ανοιχτό χώρο, άνθρωποι να συρρέουν, υπό τους ήχους πανέμορφων μουσικών και υπό το φως ψυχής αγαπημένων καλλιτεχνών να χαρίζουν και να χαρίζονται στους συνανθρώπους τους. Παντελής απουσία του χρήματος για μια μέρα, λοιπόν. Μαζί με την φίλη και συνεργάτιδα Κέλλυ Γκούνη, όλοι μας άνθρωποι και λάτρεις της τέχνης γίναμε μία γροθιά για την στήριξη και υλοποίηση της προσπάθειας αυτής.

Συμμετέχουν αλφαβητικά:
9mm, Imitate Your Mother (ex Dobler), Μελίνα Ασλανίδου, Βαρτουί Βαρτανιάν, Ελένη Βιτάλη, Βόμβοι, Λιζέτα Καλημέρη, Θοδωρής Κοτονιάς & Μακρινά Ξαδέρφια, Βαλερία Κουρούπη, Ντένια Κουρούση, Πάνος Λαμπρίδης, Δημήτρης Λάππας, Τάνια Νικολούδη, Γεωργία Nταγάκη, Νίκος Ξύδης, Λυδία Σέρβου, Κατερίνα Τσιρίδου, Βασίλης Ραψομανίκης

Οι ηθοποιοί
Ισαβέλλα Αναστασίου, Ντένυ Αργυροπούλου, Κωνσταντίνα Βάρδα, Χρήστος Γιακουμής, Γιώργος Κάλτσας, Κυριακή Μαρή, Έφη Μεράβογλου, Διονύσης Νικολόπουλος, Σπύρος Παζιώτης, Δέσποινα Παραβάλου

Οι ηχολήπτες
Μιχάλης Αλεξάκης & Σάκης Καρασαρίνης
Και με μία πληθώρα δεξιοτέχνων μουσικών που με τις σαγηνευτικές μουσικές τους θα μας ταξιδέψουν πιο κοντά στο στόχο μας, που είναι η συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για όλους εκείνους που μας έχουν ανάγκη".



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.