Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής: Εκλογές από 1 - 9 Ιούνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα γίνουν από 1 - 9 Ιούνη στον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων - Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής. Την Κυριακή έγινε η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση με τη συμμετοχή νέων μελών που ανέδειξαν πολλές πλευρές σχετικά με την παρέμβαση και τις διεκδικήσεις του αναπηρικού κινήματος.

Σύμφωνα με την Εφορευτική Επιτροπή, οι εκλογές θα διεξάγονται τις καθημερινές 10 π.μ. - 2.30 μ.μ. και 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα 10 π.μ - 3 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος).

Οι υποψηφιότητες ή οι συνδυασμοί μπορούν να κατατίθενται μέχρι την Τετάρτη 29 Μάη έως τις 8.00 μ.μ με τους εξής τρόπους: Αυτοπροσώπως στα γραφεία του συλλόγου, με φαξ στο 210 5221.411 ή στις διευθύνσεις info@goneisamea.gr και seaan@hotmail.com.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου. Η ψηφοφορία πραγματοποιείται με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας, διαβατηρίου, βιβλιαρίου Υγείας ή διπλώματος οδήγησης. Εγγραφές θα γίνονται μέχρι και την τελευταία μέρα των εκλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.