Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Νεκρός ηθοποιός του Star Trek

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι του.

Ο Άντον Γιέλτσιν, ένας 27χρονος ηθοποιός γνωστός για τον ρόλο του ως Τσέχοφ σε δύο ταινίες «Star Trek», σκοτώθηκε νωρίς χθες όταν το αυτοκίνητό του κύλησε και τον ακινητοποίησε σε έναν τοίχο του σπιτιού του, είπε η αστυνομία.

Νεκρός ηθοποιός του Star Trek

Ο Γιέλτσιν, που γεννήθηκε στη Ρωσία, πέθανε λίγο μετά τις 01:00 τοπικής ώρας (11:00 π.μ. ώρα Ελλάδας) αφού βγήκε από το αυτοκίνητό του που είχε αφήσει στο σπίτι του σε ανηφόρα με μεγάλη κλίση και το οποίο κύλισε προς τα πίσω, είπε η Τζένι Χάουζερ, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες. «Το αυτοκίνητο τον κάρφωσε μεταξύ ενός τούβλινου τοίχου και ενός φράχτη ασφαλείας και το τραύμα οδήγησε στον θάνατό του», είπε η Χάουζερ.

Ο Γιέλτσιν αναμένονταν σε μια πρόβα, και όταν δεν εμφανίστηκε, πήγαν σπίτι του φίλοι του και τον βρήκαν νεκρό, είπε η εκπρόσωπος. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος αλλά τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, πρόσθεσε.

Ο νεαρός ηθοποιός ήταν γνωστός για το ρόλο του Τσέχοφ στη σειρά ταινιών Star Trek που βγήκαν στους κινηματογράφους το 2009 («Star Trek»), το 2013 («Star Trek into Darkness») και η τελευταία, «Star Trek Beyond», που αναμένεται στις αίθουσες στις 22 Ιουλίου. Είχε επίσης εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες και στην τηλεοπτική σειρά «Huff».

Ο Γιέλτσιν γεννήθηκε στη Ρωσία από γονείς επαγγελματίες πατινάζ πάγου οι οποίοι μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν αυτός ήταν μωρό.

Νωρίς στην καριέρα του όταν ήταν ακόμα έφηβος, τράβηξε το βλέμμα πολλών όταν εμφανίστηκε με τον Άντονι Χόπκινς στην ταινία «Hearts in Atlantis» (2001) και τον Ρόμπιν Γουίλιαμς στο «House of D» (2004). Είχε επίσης παίξει το ρόλο του Τζέικομπ Κλάρκ στη τηλεοπτική σειρά του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Taken] και εμφανιστεί στις ταινίες «Terminator», «Salvation», «Charlie Bartlett», «Fright Night», «Like Crazy», και «Only Lovers Left Alive» μεταξύ του 2007 και του 2013.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.