Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

7 πράγματα που πονάνε πιο πολύ από την απιστία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η απιστία σίγουρα είναι μια σοβαρή αιτία να μπει τέλος σε μια σχέση. Αλλά υπάρχουν κι άλλοι πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα ζευγάρι χωρίζει και είτε το πιστεύετε είτε όχι πονάνε περισσότερο.

Πηγαίνει κάπου το μυαλό σας;

Ψέματα και μυστικοπάθεια
Ακόμα και αν το κάνετε από αγάπη για να προστατέψετε τον/την σύντροφό σας, το να κρύβετε πράγματα από τον σύντροφό σας μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια προβλήματα και να προκαλέσει ζητήματα εμπιστοσύνης.

Δυσαρέσκεια
Από τη στιγμή που εκφράζονται αισθήματα δυσαρέσκειας, η ζημιά έχει ήδη γίνει. Θα ξεκινήσει αθόρυβα αλλά με την πάροδο του χρόνου γιγαντώνεται και θα γίνει επιζήμια.

Έλλειψη επικοινωνίας
Έλλειψη επικοινωνίας δεν σημαίνει ότι δεν στέλνετε ο ένας στον άλλον αρκετά μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά ότι παραλείπετε να μιλάτε για πράγματα που σας ενοχλούν ή αφήνετε λεπτομέρειες να περάσουν επειδή νομίζετε ότι εκείνη τη στιγμή δεν προκαλούν προβλήματα. Όλα αυτά όμως με τον καιρό συσσωρεύονται και αργά ή γρήγορα θα γίνει η έκρηξη.

Επιμονή σε πράγματα ή θέσεις
Αυτό είναι απλά άλλος ένας τρόπος να πείτε "αρνούμαι να συμβιβαστώ". Όταν όμως σας αρέσει κάποιος, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε. Οι άνθρωποι που χειρίζονται καταστάσεις μόνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο (τον δικό τους) βρίσκονται ουσιαστικά σε σχέση με τον εαυτό τους.

Διαφωνίες με καθημερινά πράγματα και δουλειές
Σίγουρα o καυγάς τύπου «ποιος θα βγάλει έξω τα σκουπίδια» μπορεί να σας φαίνεται ασήμαντος τώρα, αλλά όταν τέτοιου είδους καυγάδες γίνονται κάθε μέρα ή όταν μόνο ο ένας σύντροφος κάνει τις δουλειές του σπιτιού, τότε το θέμα παίρνει μεγάλες διαστάσεις και γίνεται σοβαρό.

Η παραμονή σε μια σχέση από διευκόλυνση
Αυτό συμβαίνει επειδή δεν θέλετε να απογοητεύσετε την οικογένειά σας με ένα χωρισμό ή επειδή έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι σε έξι μήνες, για παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα να μένετε σε μια σχέση απλά και μόνο για να μην στενοχωρήσετε κάποιον. Μπορείτε απλά να μείνετε φίλοι.

Ζήλια
Έτσι κι αλλιώς είναι ένα πολύ άσχημα και καταπιεστικό συναίσθημα. Όταν μάλιστα γίνεται και χωρίς αν υπάρχει αιτία, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.