Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Αυτός είναι ο 51χρονος παιδόφιλος που ζούσε με 12 κορίτσια ηλικίας από έξι μηνών έως 18 ετών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονισμένος είναι ολόκληρος ο πλανήτης με την αποκάλυψη της είδησης ότι ένας άνδρας από την Πενσυλβάνια, ηλικίας 51 ετών, ζούσε με δώδεκα κορίτσια ηλικίας από έξι μηνών έως 18 ετών, τα οποία αποπλανούσε συστηματικά.

Αυτός είναι ο 51χρονος παιδόφιλος που ζούσε με 12 κορίτσια ηλικίας από έξι μηνών έως 18 ετών

Ο Λι Κάπλαν συνελήφθη από τις Αρχές, όταν γείτονές του οι οποίοι είδαν δύο από τα ανήλικα κορίτσια να κάθονται έξω από το σπίτι του εμφανώς λυπημένα, υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον 51χρονο επιχειρηματία και σοκαρισμένοι ανακάλυψαν την αρρωστημένη σχέση που διατηρούσε με τα παιδιά.

Το μεγαλύτερο από τα κορίτσια, μία 18χρονη κοπέλα, ζούσε με τον Κάπλαν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια και είχε γεννήσει δύο από τα παιδιά που βρίσκονταν στο σπίτι. Το πιο αρρωστημένο, δε, είναι ότι την κοπέλα την είχαν δώσει στον παιδόφιλο οι ίδιοι της οι γονείς.

Όπως αποκαλύφθηκε, οι Daniel και Savilla Stoltzfus βρίσκονταν στο χείλος της καταστροφής και ο Κάπλαν τους πρότεινε (και δέχθηκαν) να τους βοηθά οικονομικά με αντάλλαγμα να πάρει την 14χρονη τότε κόρη τους στο σπίτι του.

Και οι τρεις κρατούνται και έχει οριστεί εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων για τον κάθε έναν μέχρι την ημερομηνία της δίκης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.