Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Η θλιβερή ιστορία της γυναίκας που θηλάζει το μωρό της καλύτερης της φίλης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 31χρονη Lauren Casper και η 30χρονη Sarah Rieke είναι κολλητές φίλες εδώ και χρόνια και εκτός από άλλα κοινά που μοιράζονταν, μοιράστηκαν και μερικές πολύ συγκινητικές στιγμές.

Πριν από τρία χρόνια η Sarah Rieke και αφού είχε χάσει τη δική της νεογέννητη κόρη υπό τραγικές συνθήκες, προσφέρθηκε να θηλάσει τη νεογέννητη υιοθετημένη κόρη της φίλης της, Arsema, με το δικό της γάλα. «Εκείνη τη στιγμή δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι σπουδαίο. Εγώ είχα το γάλα και εκείνη είχε το μωρό. Και ενώ ήμουν σε περίοδο που έκλαιγα και εκείνη σε στιγμή χαράς, ήμασταν και οι δύο σε θέση να καταλάβουμε η μία την κατάσταση της άλλης. Εγώ βρήκα το θηλασμό της Arsema πολύ θεραπευτικό» είπε η ίδια στη βρετανική Daily Mail.



Η ιστορία εκτυλίχθηκε το 2013 όταν η Rieke περίμενε το δικό της κοριτσάκι ενώ η Casper ήταν έτοιμη να υιοθετήσει ένα άλλο. Και οι δύο ήλπιζαν ότι οι κόρες τους θα μεγαλώσουν και θα γίνονταν οι καλύτερες φίλες, όπως ήταν και εκείνες, ενώ μιλούσαν αμέτρητες φορές για την είσοδο τους στη φάση της μητρότητας. Η τραγωδία όμως ήρθε όταν η κόρη της Rieke πέθανε μόλις τεσσάρων ημερών βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της. Μια εβδομάδα αργότερα, η ίδια έκανε ό, τι πολλοί μπορεί να θεωρούν ότι είναι μια δύσκολη απόφαση. Επειδή εξακολουθούσε να παράγει μητρικό γάλα, αποφάσισε να το προσφέρει στην καλύτερη φίλη της η οποία για να φάει η Arsema. «Ο θηλασμός της Arsema με βοήθησε με τη θλίψη μου» λέει και προσθέτει ότι ήταν ένα δώρο που ήθελε να κάνει στην καλύτερη φίλη της μέσα από την ψυχή της και ήταν κάτι που την βοήθησε να ξεπεράσει τις δυσκολίες της.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.