Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Αυτό το κοριτσάκι πήγε σε εκδήλωση ντυμένη χοτ ντογκ για έναν μοναδικό λόγο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η εμφάνισή της που ξάφνιασε ευχάριστα. Λένε πως είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τον εαυτό σου μέσα στον κόσμο και ιδιαίτερα αν είσαι γυναίκα.

Οι κοινωνικές πιέσεις μάλιστα υπαγορεύουν συγκεκριμένες κοινωνικές πιέσεις για τα κορίτσια, όπως το πώς να μιλούν και να συμπεριφέρονται. Έτσι δυστυχώς πολλά κορίτσια πιέζονται για να συμβαδίσουν με τους φίλους τους ακόμη και αν δε θέλουν να λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο απλώς και μόνο για να μην τα κοροϊδεύουν. Είναι πολλές φορές δύσκολο λοιπόν για τα κορίτσια για να εκφράσουν τον πραγματικό εαυτό τους στον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Όμως ένα εξάχρονο κορίτσι τόλμησε να είναι διαφορετικό και να πάρει σε μια γιορτή όχι σαν πριγκίπισσα αλλά σαν... χοτ ντογκ. Η μικρή Ainsley δεν ήθελε να πιέζεται από τα όρια του status quo και έκανε ένα από τα πιο εμπνευσμένα πράγματα που έχουν γίνει από τα παιδιά της ηλικίας της. Τα περισσότερα κοριτσάκια από τη σχολή χορού που πηγαίνει η μικρή Ainsley πήγαν στην εκδήλωση ντυμένες με τα λαμπερά τους φορέματα σαν πριγκίπισσες. Όπως θα δείτε όμως στις φωτογραφίες ένα κοστούμι δεν είναι σαν τα άλλα. Η Ainsley Turner κέρδισε έτσι τον τίτλο της πριγκίπισσας-χοτ ντογκ και κατάφερε να ξεχωρίσει με την ίδια να λέει ότι αυτό είναι το αγαπημένο της κοστούμι από όλα. Η μικρή Ainsley όπως είπαν έγινε εκείνη τη μέρα το πρόσωπο της δημιουργικότητας και της ανεξαρτησίας δείχνοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχουν στερεότυπα, ιδιαίτερα στα παιδιά.






Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.