Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Η πυροσβεστική και η τύχη της έσωσαν τη ζωή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Θρίλερ» με απόπειρα αυτοκτονίας 35χρονης στον Περισσό.

Ώρες αγωνίας έζησε μια ολόκληρη γειτονιά στον Περισσό σήμερα το πρωί, όταν μια 35χρονη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Ευτυχώς για την ίδια οι περίοικοι έδρασαν γρήγορα και ειδοποίησαν την πυροσβεστική, άνδρες της οποίας σε μικρό χρονικό διάστημα έφτασαν στο σημείο και έστησαν κάτω από το μπαλκόνι της γυναίκας το ειδικό στρώμα προστασίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η κοπέλα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, παρά τις προσπάθειες που έκαναν περίοικοι και πυροσβέστες για την μεταπείσουν, δεν άλλαξε την απόφασή της και έκανε την βουτιά στο κενό από τον δεύτερο όροφο.

Για καλή της τύχη, ωστόσο, αρχικά η τέντα από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου και βέβαια στη συνέχεια το ειδικό στρώμα της πυροσβεστικής απέτρεψαν την πρόσκρουση στο έδαφος.

Στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Τις πληροφορίες, όπως και τις φωτογραφίες, τις λάβαμε από αναγνώστη τουnewsbeast.gr που ήταν παρών στο περιστατικό, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Αν και εσείς θέλετε να στείλετε τις δικές σας πληροφορίες για περιστατικά που διαδραματίζονται και είστε μάρτυρες, επικοινωνήστε με το: contact@newsbeast.gr








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.