Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Απόπειρα αυτοκτονίας στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης - Καταγγελία αναγνώστη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι ειδικευόμενοι γιατροί των παιδιατρικών κλινικών του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν ένα περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας στα εφημερεία του κτιρίου της παιδιατρικής, την Κυριακή του Πάσχα.

Ένας από τους ειδικευόμενους γιατρούς της παιδιατρικής, καταγγέλλει στο enikos.gr, ότι στο εφημερείο της κλινικής, το οποίο βρίσκεται στον έβδομο όροφο του κτιρίου, την Κυριακή του Πάσχα σημειώθηκε μια απόπειρα αυτοκτονίας.

«Το κτίριο είναι επταόροφο και στον τελευταίο όροφο είναι το εφημερείο μας, εκεί όπου διανυκτερεύουμε όταν έχουμε εφημερία. Την Κυριακή του Πάσχα, το απόγευμα, μία συνάδελφος ανέβηκε στο εφημερείο και αντίκρισε την εικόνα της φωτογραφίας. Το εφημερείο είναι ουσιαστικά αφύλακτο. Η πόρτα απλά κλείνει, δεν κλειδώνει και ουσιαστικά μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανέβει ο καθένας».

«Είμαστε εκτεθειμένοι. Όποιος θέλει, φτάνει εκεί με το ασανσέρ. Στην είσοδο δεν υπάρχει κάποιος έλεγχος. Είναι παιδιατρική κλινική», προσθέτει.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες ειδικευόμενους γιατρούς, ο αυτόχειρας ήταν είτε άτομο εξαρτημένο από ουσίες είτε άστεγος.

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.