Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Έπαθε εγκεφαλικό και εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 50χρονος από την Αμαλιάδα.

Σε σοβαρή κατάσταση σε Νοσοκομείο των Πατρών νοσηλεύεται ένας 50χρονος από την Αμαλιάδα, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά, αφού προηγουμένως τον αναζητούσαν οι φίλοι του, οι οποίοι και επιστράτευσαν την Αστυνομία για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 50χρονος ο οποίος διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Αμαλιάδα για επαγγελματικούς λόγους, είχε να δώσει σημεία ζωής δύο ημέρες.

Φίλος του τον αναζητούσε διαρκώς στα τηλέφωνα, το ίδιο και η μητέρα του, ωστόσο δεν είχαν κανένα σημείο ζωής. Όταν το κινητό του τηλέφωνο τέθηκε εκτός λειτουργίας, τότε ο φίλος του άρχισε να φοβάται ότι κάτι είχε συμβεί και προχθές το μεσημέρι αναγκάστηκε να απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Αμαλιάδας για να δηλώσει την εξαφάνισή του, ενώ ζήτησε από τους αστυνομικούς να μεταβούν στο σπίτι του 50χρονου για να διαπιστωθεί εάν είχε συμβεί κάτι, καθώς διαμένει μόνος του.

Η Αστυνομία κινήθηκε άμεσα και αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 50χρονου που διαμένει σε κεντρικό σημείο της πόλης. Φυσικά δεν πήραν καμία απάντηση στα αλλεπάλληλα χτυπήματα και αποφασίστηκε να ανοίξουν με κάποιο τρόπο την πόρτα, για να δουν εάν είχε συμβεί κάτι.

Η πόρτα άνοιξε και ήταν η σωτήρια κίνηση για τον 50χρονο, ο οποίος βρισκόταν πεσμένος στο πάτωμα του σπιτιού, χωρίς να μπορεί να κάνει καμία κίνηση. Στην προσπάθειά τους να τον συνεφέρουν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι κουνούσε τα μάτια του, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει καμία κίνηση, ούτε μπορούσε να μιλήσει και άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και εν συνεχεία σε Νοσοκομείο των Πατρών.

Ο 50χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο, γι’ αυτό και δεν ειδοποίησε κανέναν. Το πότε ακριβώς συνέβη αυτό παραμένει άγνωστο, ωστόσο είναι γεγονός ότι ο φίλος του τον καλούσε επί δύο ημέρες συνέχεια στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο προφανώς αποφορτίστηκε κάποια στιγμή, εξ ου και η παρέμβαση της Αστυνομίας.


Πηγή: http://www.patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.