Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Μητέρα ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της ξανά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η στιγμή που συναντά τον άνδρα στον οποίο μεταμοσχεύθηκε - Δείτε το βίντεο.

Η Lisa Swanson από τη Βόρεια Ντακότα κατάφερε να ακούσει ξανά την καρδιά του νεκρού γιου της συναντώντας μετά από τρία χρόνια τον άνθρωπο στον οποίο μεταμοσχεύθηκε μέσω της δωρεάς οργάνων.

Η γυναίκα συνάντησε τον 64χρονο Terry Hooper, στον οποίο μεταμοσχεύθηκε η καρδιά του γιου της, Levi Schulz, θέλοντας όπως λέει η ίδια να δώσει ένα μήνυμα για την δωρεά οργάνων και τη σπουδαιότητά της και να ευαισθητοποιήσει και άλλους ανθρώπους.

Αποκάλυψε βέβαια πως δεν ήξερε αν θα είναι σε θέση να χειριστεί την κατάσταση όταν θα συναντούσε αυτό τον άνθρωπο και θα άκουγε ξανά την καρδιά του γιου της να χτυπάει. «Είσαι νευρικός όταν θα συναντήσεις τον άνθρωπο που έχει την καρδιά του γιου σου. Θα κλάψω; Πώς θα αισθανθώ;» θυμάται ότι σκεφτόταν πριν τη συνάντηση. Αλλά στην πρώτη τους συνάντηση έκανε αμέσως μια μεγάλη αγκαλιά τον άνδρα που είχε δεχθεί το μόσχευμα.

Ο Hoope μιλώντας για τον νεκρό γιο της γυναίκας λέει χαρακτηριστικά: «Είναι ο ήρωας μου. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα.» Η μητέρα του Levi μιλώντας στο ABC για την εμπειρία της συνάντησης αποκάλυψε ότι ήταν συγκλονιστική ειδικά όταν άκουσε τους χτύπους της καρδιάς του.

«Έσωσε τη ζωή του Terry, έτσι το να την ακούω να χτυπάει δυνατά μέσα σε αυτόν, ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία.» Αυτό μάλιστα που την εξέπληξε όπως είπε είναι ότι γνωρίζοντας τον Hooper διαπίστωσε ότι είχε πολλά κοινά στο χαρακτήρα και στη συμπεριφορά με το γιο της και της τον θύμισε αρκετά. «Αυτή η γρήγορη σκέψη και το χιούμορ έμοιαζε τόσο τέλεια» ανέφερε.

Ο γιος της γυναίκας σκοτώθηκε σε ηλικία 18 ετών σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στο σπίτι του στη Βόρεια Ντακότα. Η μητέρα αποκάλυψε στο ABC ότι είχαν μιλήσει και παλιότερα για το θέμα της δωρεάς οργάνων και ο 18χρονος γιος της είχε ήδη υπογράψει για να γίνει δωρητής καθώς το ίδιο συνέβαινε και με όλη την οικογένεια. Όπως λέει τώρα νιώθει μια ανακούφιση που μπόρεσε να σωθεί μια άλλη ζωή. Η ίδια δήλωσε επίσης ότι δεν ήταν μόνο η μεταμόσχευση καρδιάς αλλά βοήθησε με το θάνατό του και άλλους ανθρώπους που περίμεναν ένα μόσχευμα.

Δείτε στο βίντεο την συνάντηση...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.