Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Τουρίστες χαϊδεύουν φάλαινα και βάζουν το χέρι στο στόμα της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό.

Αυτές οι γκρίζες φάλαινες στην Καλιφόρνια φημίζονται για την αλληλεπίδραση που έχουν με τους ανθρώπους που κάνουν το ταξίδι για να τις συναντήσουν. Αυτό το βίντεο δείχνει ακριβώς τη στιγμή που μια ομάδα τουριστών έχει την ευκαιρία να χαϊδέψει μια τέτοια φάλαινα, ακόμη και να μπορέσουν να ακουμπήσουν για λίγο τα χέρια τους στο στόμα της.

Η ομάδα των επισκεπτών που ακούγονται να μιλούν στην ισπανική γλώσσα, δεν μπορούν να πιστέψουν την τύχη τους, όταν το τεράστιο πλάσμα της θάλασσας έφτασε στο σκάφος και είχαν την ευκαιρία να έρθουν τόσο κοντά με το τεράστιο θηλαστικό.

falaina1

Το ιδιαίτερα φιλικό ζώο, τούς επιτρέπει να χαϊδέψουν το κεφάλι του προκαλώντας τα χαμόγελα και τα γέλια τους. Στη συνέχεια η φάλαινα ανοίγει το στόμα της αποκαλύπτοντας τις μπαλένες της, δηλαδή τα ελάσματα από κερατίνη που αντικαθιστούν τα δόντια της.

Οι γκρίζες φάλαινες που κολυμπούν στα νερά της περιοχής θεωρούνται το πιο φιλικό είδος όλων των φαλαινών και συχνά εμφανίζονται σε όσους επισκέπτες κινούνται με σκάφη στην περιοχή.

Δείτε το βίντεο...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.