Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Παράξενες ιστορίες διαζυγίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν τα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν.

Υπάρχουν πολλοί και ενίοτε παράξενοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χωρίσει ένα ζευγάρι. Αλλά κάποιες φορές, αυτά που ακολουθούν του διαζυγίου είναι ακόμη πιο παράξενα.

Διαβάστε μερικές από αυτές τις ιδιαίτερες ιστορίες...

1. Το ζευγάρι που χώρισε το σπίτι του στη μέση... κυριολεκτικά



Όταν ένας δικαστής αποφασίζει το ζευγάρι που παίρνει διαζύγιο, να χωρίσει τα περιουσιακά του στοιχεία ομοιόμορφα, δεν εννοεί στην κυριολεξία. Στην περίπτωση όμως ενός ζευγαριού από την Καμπότζη, τον Moeun Sarim και την Vat Navy συνέβη αυτό ακριβώς. Ο Sarim και η οικογένειά του πήραν τα εργαλεία και άρχισαν να κόβουν το σπίτι στη μέση για να το μεταφέρει και να το ξαναχτίσει κάπου αλλού. Οι Αρχές δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γι’ αυτό αφού έτσι αποφάσισε το ζευγάρι. Η Navy είπε ότι μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά «έτσι αποφάσισε ο άνδρας της».

2. Το ζευγάρι που μοίρασε το σπίτι του στα δύο και έμεινε εκεί μετά το διαζύγιο



Το 2013, ένας δικαστής στην Ισπανία διέταξε το ζευγάρι που έπαιρνε διαζύγιο να χωρίσει το 250 τετραγωνικών σπίτι του στα δύο. Αποφάσισε ότι αυτή ήταν η μοναδική δίκαιη λύση δεδομένης της οικονομικής κατάστασης και των δύο. Αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι θα έπρεπε να συνεχίσει να ζει στο ίδιο σπίτι αλλά σε διαφορετικούς χώρους, μαζί με τις δυο τους κόρες που ήταν τότε έξι και επτά ετών.

3. Ο άνδρας που αναγκάστηκε να μεταφέρει τους τάφους των γονιών του



Πρόκειται σίγουρα για μια από τις πιο παράξενες ιστορίες που ακολούθησαν ένα διαζύγιο. Ένας άνδρας από την Αυστραλία αναγκάστηκε να μεταφέρει τους τάφους όπου είχε θάψει την τέφρα των γονιών του λόγω του διαζυγίου του. Είχε θάψει την τέφρα τους σε ένα οικογενειακό χωράφι αλλά όταν αυτό αποφασίστηκε να δοθεί στην πρώην γυναίκα του λόγω διαζυγίου, εκείνη του έδωσε 14 μέρες για να... μεταφέρει τις επιτύμβιες στήλες και την τέφρα των γονιών του από εκεί.

4. Η γυναίκα που ήταν «κολλημένη» με το παγωτό



Οι περισσότερες ιστορίες που ακολουθούν τα διαζύγια είναι πιο σοβαρές ενώ αυτή είναι λίγο πιο αστεία. Ένας Ινδός χρηματιστής όταν έβγαινε το διαζύγιό του κατηγόρησε τη γυναίκα του ότι ξόδευε πάρα πολλά χρήματα στο να αγοράζει παγωτό, ενώ εκείνη απαντούσε ότι ήταν πάμπλουτος και δεν είχε οικονομικό πρόβλημα. Κι όμως εκτός από τη διατροφή που αποφάσισε ο δικαστής ότι πρέπει να της δώσει ο άνδρας της, πρόσθεσε ένα έξτρα μικρό ποσό μηνιαίως για να αγοράζει παγωτό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.