Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Γυναίκες ώθησαν άντρα να αυτοκτονήσει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Τελείωνε. Είμαστε παγιδευμένες εδώ για πολλές ώρες εξαιτίας σου. Άντε πήδα!».
Στο εδώλιο θα καθίσουν δυο γυναίκες στην Κωνσταντινούπολη μετά τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εις βάρος τους καθώς «υποκίνησαν» έναν άνδρα που απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά δίσταζε να το κάνει με αποτέλεσμα να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο. Ο άντρας απειλούσε να πηδήξει από τη μία από τις δύο γέφυρες που ενώνουν τα στενά του Βοσπόρου, μετέδωσαν σήμερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

«Τελείωνε. Είμαστε παγιδευμένες εδώ για πολλές ώρες εξαιτίας σου. Άντε πήδα!» φώναξαν οι δύο βιαστικές γυναίκες σε έναν άνδρα που είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στη γέφυρα απειλώντας ότι θα πέσει στο κενό.

Ο Ερόλ Τζετίν ανέβηκε στο κιγκλίδωμα της γέφυρας και πήδηξε από ύψος 64 μέτρων, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Türk.

Τα μέλη των σωστικών συνεργείων ανέσυραν τη σορό του από τα νερά του Βοσπόρου.

Αμέσως μετά η αστυνομία συνέλαβε τις δύο γυναίκες από την Κωνσταντινούπολη, ηλικίας 49 και 27 ετών, κατηγορώντας τις ότι ώθησαν τον άτυχο άνδρα στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι άνδρες της ειδικής ομάδας της αστυνομίας ήταν πολύ κοντά στο να αποτρέψουν τον άτυχο 45χρονο άνδρα να υλοποιήσει τα σχέδιά του.

Οι γυναίκες συνελήφθησαν και πέρασαν τη νύχτα στη φυλακή. Σήμερα το πρωί παρουσιάστηκαν ενώπιον ενός εισαγγελέα, που διέταξε την προφυλάκισή τους.

Ένας δικαστής επιβεβαίωσε τις διώξεις, αποφάσισε ωστόσο να τις θέσει υπό δικαστικό έλεγχο εωσότου δικαστούν.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.