Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ηγουμενίδης: Πολιτική η δίωξη 12 φοιτητών του Φυσικού Τμήματος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις αλληλέγγυοι, στην νέα γενιά και την σπουδάζουσα νεολαία».

«Η δίωξη 12 φοιτητών του Φυσικού Τμήματος στην Κρήτη, είναι δίωξη πολιτική. Στρέφεται σε όποιον αγωνίζεται και διεκδικεί τα δικαιώματά του και ένα καλύτερο μέλλον» αναφέρει μεταξύ άλλων σε σημερινή έγγραφη δήλωση του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με αφορμή την αυριανή δίκη των 12 φοιτητών του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης.

«Ο αγώνας των διωκόμενων φοιτητών είναι αγώνας κάθε φοιτητή, της νεολαίας, που υπερασπίζεται ένα άλλο Πανεπιστήμιο, μια άλλη Παιδεία, ένα διαφορετικό μέλλον σε μια νέα Ελλάδα» αναφέρει και προσθέτει ότι «είναι αδιανόητο σήμερα να διώκονται οι αγώνες, οι ιδέες αλλά και ευρύτερα όποιος αγωνίζεται και διεκδικεί τα δικαιώματά του για ένα καλύτερο μέλλον».

Επίσης, σημειώνει ότι «οφείλουμε - ο καθένας από το πόστο του - να περιφρουρήσουμε την ακαδημαϊκή ελευθερία της έκφρασης και να δώσουμε τον αγώνα για μια δημόσια και δωρεάν Παιδεία».

Τέλος, ο κ. Ηγουμένιδης αφού τονίζει ότι «θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις αλληλέγγυοι, στην νέα γενιά και την σπουδάζουσα νεολαία», προσθέτει ότι «Ο αγώνας των διωκόμενων φοιτητών είναι και δικός μας αγώνας».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.