Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Πετυχημένες οι πρώτες δοκιμές για βάρκες στο Ληθαίο ποταμό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υλοποιείται το σχέδιο της δημοτικής αρχής στα Τρίκαλα.

Ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής για βόλτα με βάρκες στο Ληθαίο, αρχίζει και φαίνεται στην πράξη, καθώς οι πρώτες δοκιμές είναι πραγματικότητα και έτσι ο Δήμος Τρικκαίων αρχίζει να υλοποιεί το σχέδιό του για αξιοποίηση του ποταμού. Το πρώτο πείραμα ήταν επιτυχές, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Κωτούλας.

Ο Δήμος, εκπόνησε ένα σχέδιο αξιοποίησης τριών από τα πλεονεκτήματα : βαρκάδα στον Ληθαίο - ποδηλατάδα στις όχθες του - επίσκεψη στα μουσεία και επαφή με τον πολιτισμό.

Η βαρκάδα στον ποταμό γίνεται πραγματικότητα εντός του έτους, καθώς ξεκίνησε ήδη η δοκιμή της πλευστότητας αλλά και του είδους της βάρκας που θα ταξιδεύει τους επισκέπτες του Ληθαίου.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με σχετικό πρόγραμμα του νέου ΕΣΠΑ, ο Δήμος Τρικκαίων αξιοποιεί καταλλήλως τον ποταμό - σήμα κατατεθέν της ομορφιάς της φύσης μέσα στην πόλη. Έτσι, η βαρκάδα συνδυάζεται με το Μουσείο Τσιτσάνη και τον νέο ποδηλατόδρομο, με τα Τρίκαλα πλέον να αποκτούν μια ολοκληρωμένη περιήγηση και επαφή της φύσης με τον πολιτισμό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.