Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Αυτός είναι ο 47χρονος συλληφθείς για αποπλάνηση ανηλίκου στην Πτολεμαΐδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου για αποπλάνηση ανηλίκου.

Πρόκειται για τον Ακριτίδη Παύλο του Στεφάνου και της Παρθένας, κάτοικο Πτολεμαΐδας.







Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις: α) αποπλάνηση παιδιού, το οποίο δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και β) για βιασμό.

Επειδή, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις, προσβάλλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας που στόχο έχουν να προφυλάξουν το παιδί από πρόωρες σεξουαλικές εμπειρίες, προς διασφάλιση της αδιατάρακτης εξέλιξής του, καθώς και τη νόμιμη εφαρμογή της πολιτειακής βούλησης, κρίθηκε απαραίτητη για χρονικό διάστημα έξι μηνών, η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας, της φωτογραφίας του κατηγορουμένου και της ασκηθείσας σε βάρος του ποινικής δίωξης, καθόσον αυτή αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2463055427 του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.