Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Tι αλλάζει στο Google Calendar

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Google Calendar αναβαθμίζεται και αποκτά περισσότερο παγκόσμιο χαρακτήρα, με την προσθήκη 41 νέων γλωσσών, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και τα ελληνικά, στην έκδοση τόσο για τις συσκευές με λειτουργικό Android όσο και εκείνες με iOS.Μαζί με την υποστήριξη των νέων γλωσσών από το Google Calendar ενσωματώνονται και οι τοπικές αργίες στο ημερολόγιο από το Settings και μετά Holidays. Μία άλλη χρήσιμη προσθήκη στο Google Calendar είναι οι έξυπνες προτάσεις, ή Smart Suggestions όπως τις ονομάζει η Google, όπου όταν ξεκινά κανείς να πληκτρολογεί κάτι αυτόματα γίνεται μία σχετική πρόταση.

Μόλις πληκτρολογείτε «at…» μπορεί να προστεθεί μία γεωγραφική τοποθεσία ή μια διεύθυνση και να σας δοθούν οδηγίες πλοήγησης όταν γίνει η υπενθύμιση μέσω ημερολογίου, ενώ παράλληλη λογική ακολουθείται εάν βάλετε «with…» και προσθέσετε άλλους συμμετέχοντες σε μία εκδήλωση ώστε να επικοινωνήσετε εγκαίρως μαζί τους.

Το Google Calendar είναι διαθέσιμο ως ξεχωριστή εφαρμογή στο Google Play Store και στο App Store της Apple, ενώ διαθέτει και το δικό του Help Center για οδηγίες και πληροφορίες για όλους τους ενδιαφερόμενους χρήστες του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.