Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Mαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με έκδηλη την αγωνία για την τύχη του 4,5 ετών παιδιού που πήρε μαζί του ο δράστης, συνεχίστηκαν χθες οι εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου Αλβανού, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης στην Ορμύλια Χαλκιδικής κατέσφαξε την εν διαστάσει γυναίκα του με έξι μαχαιριές, μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 4,5 και 6,5 χρόνων.

Mαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Amber Alert για το ανήλικο αγόρι, Φοίβο Λέσι, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής, καθώς και της δολοφονίας της μητέρας του από τον πατέρα που το πήρε μαζί του.

Ο 34χρονος Τζέιμς Λέσι, γνώριμος των αστυνομικών αρχών από παλαιότερες υποθέσεις οπλοφορίας και ναρκωτικών, παρέμενε άφαντος, με τους αστυνομικούς να «χτενίζουν» τους νομούς Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο, προκειμένου να τον εντοπίσουν και να του φορέσουν χειροπέδες και να σώσουν το παιδί.

Το έγκλημα έγινε στις 7 παρά 10 το απόγευμα της Τετάρτης, στο σπίτι όπου διέμενε η 41 ετών Ελληνίδα πρώην σύζυγος του δράστη με τα δυο τους παιδιά. Το ανδρόγυνο είχε χωρίσει από τον περασμένο Αύγουστο και πληροφορίες από γείτονες ανέφεραν πως ο 34χρονος, που εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση της γυναίκας του, ήταν τυφλωμένος από ζήλια, ενώ υπήρχαν και αναφορές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της.

Συγχωριανοί κάλεσαν την αστυνομία ακούγοντας τις κραυγές της γυναίκας και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι τη βρήκαν νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα της κουζίνας.

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά της, 6,5 ετών, βρέθηκε τρομοκρατημένο σε μια γωνιά του σπιτιού, αφού βίωσε τη φρικτή δολοφονία της μητέρας του, ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν στοιχεία αν το ίδιο και το μικρότερο αδελφάκι του είδαν με τα μάτια τους όσα έγιναν. Το παιδί βρίσκεται σε συγγενικά του πρόσωπα και του παρέχεται στήριξη από ειδικό ψυχολόγο.

Στοιχεία
Η ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η 41χρονη γυναίκα είχε κατακρεουργηθεί, με έξι μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος, στον λαιμό και στο κεφάλι, ενώ ο θάνατός της αποδίδεται σε αιμορραγικό σοκ.

Ο 34χρονος παίρνοντας μαζί τον μικρότερο γιο του είχε διαφύγει πριν από την άφιξη των αστυνομικών. Από τις μαρτυρίες που έχει στη διάθεσή της η Ασφάλεια προκύπτει πως απομακρύνθηκαν πεζοί από το σπίτι, ενώ δεν επιβεβαιώνονταν οι πληροφορίες ότι επιβιβάστηκαν σε ταξί ή ότι εθεάθησαν σε δίκυκλο.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με εκτεταμένες αναζητήσεις και μπλόκα και δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο. Ότι ο επικίνδυνος δράστης με το παιδί μπορεί να κρύβεται κάπου κοντά, να έχει διαφύγει με όχημα σε κάποιον γειτονικό νομό, ακόμη και να έχει καταφέρει να περάσει στην Αλβανία.

-----------

Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του 34χρονου στη Χαλκιδική

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Στοιχεία της ταυτότητας και φωτογραφία του 34χρονου από τη Χαλκιδική, που φέρεται να σκότωσε την 41χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια να εξαφανίστηκε με τον ένα γιο του, δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή εισαγγελέα.

Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία του 34χρονου στη Χαλκιδική

Πρόκειται για τον Lesi James του Frrok και της Pashe, από την Αλβανία, που γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1982 και είναι κάτοικος της Ορμύλιας Χαλκιδικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, πραγματοποιείται προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.