Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Δωρεάν εισιτήρια για θέατρο από την Περιφέρεια Αττικής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες.

Η Περιφέρεια Αττικής θα διαθέσει τις επόμενες μέρες 2.578 εισιτήρια για παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων.

Τα εισιτήρια αφορούν 1.492 παιδιά από 4 έως 14 χρονών με τους συνοδούς τους που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Ψαρόσουπα» στο Θέατρο Δ.Χόρν, «Η πέτρα του Βορρά» στο Θέατρο Αλίκη, «Το σπάταλο τερατάκι» στο Θέατρο Μικρό Παλλάς και «Ο εγωιστής γίγαντας» στο Θέατρο Coronet.

Επίσης 382 παιδιά από 13 έως 16 χρονών θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Ομήρου Ιλιάδα», σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης και «Σμύρνη μου Αγαπημένη», σε συνεργασία με Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, 704 ωφελούμενους άνω των 60 ετών, που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Δόξα Πατρή» στο Μικρό Παλλάς, «Για όνομα» στο Θέατρο Αλίκη , «Ο μπαμπάς» στο Θέατρο Χορν, «Ο χορός του θανάτου» στο Θέατρο Εμπορικόν και «'Ανδρες έτοιμοι για όλα» στο Θέατρο Λαμπέτη.

Οι ακριβείς ημερομηνίες των παραστάσεων θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες από την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των δήμων Ζωγράφου, Βύρωνα, Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γαλατσίου, Ηλιούπολης, Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής.

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών στα πλαίσια υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων έτους 2015, για τους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, νωπών πουλερικών, καθώς και βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του προγράμματος.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.