Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Άφαντος ο 34χρονος συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής - Τι λένε οι συγγενείς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι τώρα οι έρευνες τις αστυνομίας για τον εντοπισμό του 34χρονο Αλβανού, οποίος εξαφανίστηκε με τον μικρότερο γιο του αφού προηγουμένως, σκότωσε την 41 ετών εν διαστάσει σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.



Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και «χτενίζουν» τους νομούς Χαλκδικής, Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Μπλόκα έχουν στηθεί σε διάφορες περιοχές, όμως, ο συζυγοκτόνος παραμένει άφαντος. Οι αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ότι ο Αλβανός μπορεί να κρύβεται σε κοντινή περιοχή, να έχει διαφύγει σε κάποιον γειτονικό νόμο, ακόμη και να έχει καταφέρει να περάσει στην πατρίδα του.



Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 34χρονου ο οποίος αναζητείται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για τον LESI James του Frrok και της Pashe, υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, πραγματοποιείται προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του.



Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Amber Alert για το ανήλικο αγόρι, Φοίβο Λέσι, τονίζοντας στην σχετική ανακοίνωση ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του.

Ο επικίνδυνος δράστης κατέσφαξε την εν διαστάσει Ελληνίδα σύζυγο του το απόγευμα της Τετάρτης στην Ορμύλια Χαλκιδικής, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 4,5 και 6,5 ετών. Στη συνέχεια πήρε το μικρότερο του γιο και εξαφανίστηκε.

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά της, 6,5 ετών, βρέθηκε τρομοκρατημένο σε μια γωνιά του σπιτιού, αφού βίωσε τη φρικτή δολοφονία της μητέρας του, ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν στοιχεία αν το ίδιο και το μικρότερο αδελφάκι του είδαν με τα μάτια τους όσα έγιναν. Το παιδί βρίσκεται σε συγγενικά του πρόσωπα και του παρέχεται στήριξη από ειδικό ψυχολόγο.

Η ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η 41χρονη γυναίκα είχε κατακρεουργηθεί, με έξι μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος, στον λαιμό και στο κεφάλι, ενώ ο θάνατός της αποδίδεται σε αιμορραγικό σοκ.

-------------

Ο αδελφός του συζυγοκτόνου: "Να αφήσει το παιδί και να παραδοθεί"


«Να παραδοθεί. Το παιδί να το αφήσει σπίτι και να πάει να παραδοθεί» καλεί τον 34χρονο συζυγοκτόνο ο αδελφός από την Αλβανία.



Ο LESI James που καταζητείται από τις αρχές για την άγρια δολοφονία της συζύγου του άλλα και για την αρπάγη του μικρού τους γιου παραμένει ασύλληπτος με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.



Όπως αναφέρει ο αδελφός του το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε προβλήματα με την πρώην γυναίκα του όμως όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν ήταν άνθρωπος που θα έκανε μια τέτοια πράξη».

Δείτε το βίντεο από το Ε.



-------------

Η δημόσια έκκληση του παππού του Φοίβου στον συζυγοκτόνο


Ανησυχία για τη ζωή του εγγονού του εκφράζει ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, την οποία σκότωσε ο σύζυγος της στην Ορμύλια Χαλκιδικής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μαζί με τον 4χρονο γιο τους.

Μιλώντας στον Ε, ο πατέρας του θύματος περιγράφει πως ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού ειδοποίησε τη γιαγιά του, η οποία στη συνέχεια βρήκε την κόρη της νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Δείτε το βίντεο του Ε:




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.