Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Τζακ ποτ "μαμούθ" - 800 εκατ. δολάρια μοιράζει το Powerball

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ποσό του τζακ ποτ της λοταρίας Powerball, που είχε ήδη καταγράψει ρεκόρ όλων των εποχών, αυξήθηκε κι άλλο σήμερα, φτάνοντας περίπου τα 800 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανέφερε η εταιρεία που διαχειρίζεται το παιχνίδι.

Τζακ ποτ μαμούθ – 800 εκατ. δολάρια μοιράζει το Powerball

Το Powerball, που παίζεται σε 44 Πολιτείες των ΗΠΑ, την πρωτεύουσα Ουάσινγκτον και δύο αμερικανικά εδάφη, είχε φτάσει σχεδόν τα 700 εκατομμύρια την Πέμπτη, μετά την κλήρωση της προηγούμενης ημέρας στην οποία και πάλι δεν βρέθηκε νικητής.

Εκπρόσωποι της εταιρείας Multi-State Lottery Association, που διαχειρίζεται το παιχνίδι, αλλά και καταστηματάρχες που διαθέτουν λαχνούς, είπαν ότι οι πωλήσεις αυξάνονται διαρκώς, όσο μεγαλώνει το ποσό που θα μοιραστεί στην αυριανή κλήρωση, όπως αναφερει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η τελευταία φορά που βρέθηκε νικητής στο Powerball ήταν τον Νοέμβριο, όταν ένας τυχερός από το Τενεσί κέρδισε 144,1 εκατομμύρια. Πέρσι είχαν σημειωθεί άλλα δύο μεγάλα τζακπότ, τον Φεβρουάριο (564,1 εκατομμύρια) και τον Σεπτέμβριο (310,5 εκατ.)

Σε κάθε περίπτωση, εάν βρεθεί ένας νικητής αύριο, δεν θα λάβει 800 εκατομμύρια αλλά μόνο 496, εφόσον επιλέξει να του καταβληθεί το ποσό άμεσα και όχι σε 29 ετήσιες δόσεις.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.