Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ψάχνουν αυτόπτες μάρτυρες για το δυστύχημα στον Ασπρόπυργο την Πρωτοχρονιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Αστυνομία αναζητεί πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη του θύματος, που σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά στην περιοχή των Νεόκτιστων Ασπροπύργου. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, όχημα που κινείτο στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Δημιουργίας- με κατεύθυνση τη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, παρέσυρε πεζό, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Την Παρασκευή 1-1-2016 και κατά τις απογευματινές ώρες, στην περιοχή των Νεόκτιστων Ασπροπύργου, στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, και ειδικότερα στο ύψος της συμβολής της με την Λεωφόρο Δημιουργίας, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, όταν αγνώστων στοιχείων κυκλοφορίας όχημα, το οποίο κινείτο επί της Λ. Δημοκρατίας, με κατεύθυνση προς τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό και εν συνεχεία εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το θύμα στον τόπο του δυστυχήματος.

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι για τις συνθήκες του τροχαίου, όπως και στοιχεία του οχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αιγάλεω στα τηλέφωνα 210-5326680 και 210-5326683.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.