Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Έξι από τους χειρότερους δασκάλους ever

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεπέρασαν τα όρια...

Άλλοι δάσκαλοι είναι πιο επιεικείς και άλλοι πιο αυστηροί. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που κυριολεκτικά ξεπέρασαν τα όρια. Είτε λόγω αυστηρότητας είτε λόγω απροσεξίας, ακόμη και αμέλειας, κατάφεραν να μπουν στη λίστα με τους χειρότερους δασκάλους ever!

1. Η δασκάλα έκλεισε με ταινία το στόμα της μαθήτριάς της



Η μητέρα μιας μαθήτριας από το σχολείο Broward των ΗΠΑ δεν πίστευε στα αυτιά της όταν η 13χρονη κόρη της της είπε ότι η δασκάλα τής έβαλε ταινία στο στόμα της για να σταματήσει να μιλάει. «Μου ζήτησε να σταματήσω να μιλάω και στη συνέχεια όταν μετά από ένα-δύο λεπτά άρχισα να μιλάω ξανά, ήρθε σε μένα και το έβαλε στο στόμα μου», είπε το κορίτσι με τη δασκάλα να αναφέρει ότι επρόκειτο για αστείο.

2. Η δασκάλα που είπε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης



Σίγουρα για μια από τις πιο άκαρδες δασκάλες που υπάρχουν… Η γυναίκα είπε σε παιδιά δημοτικού ότι τα δώρα τα φέρνουν οι γονείς τους κάτω από το δέντρο και όχι ο Άγιος Βασίλης. Βέβαια πολλοί γονείς έκαναν παράπονα και η δασκάλα απομακρύνθηκε από το σχολείο παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη.

3. Η δασκάλα που έδωσε DVD με ερωτικές σκηνές στους μαθητές της



Πρόκειται βέβαια για λάθος της συγκεκριμένης δασκάλας σε σχολείο της Καλιφόρνια αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η δασκάλα έδωσε στους μαθητές της πέμπτης δημοτικού ένα DVD με διάφορες αναμνήσεις από το σχολείο. Κάποια στιγμή όμως το βίντεο κοβόταν και προβάλλονταν ερωτικές σκηνές που κατά λάθος είχαν γραφτεί από τη γυναίκα όταν έφτιαχνε το DVD στο σπίτι της. Όταν το ανακάλυψε πήρε τους γονείς τηλέφωνο για να καλέσουν με τη σειρά τους όσους περισσότερους μπορούσαν. Οι γονείς μάλιστα έκαναν λόγο για μια πολύ καλή δασκάλα που σίγουρα δεν το έκανε επίτηδες.

4. Η δασκάλα που ψέκαζε τους μαθητές με αποσμητικό χώρου



Η δασκάλα Elizabeth Davies ψέκαζε με αποσμητικό χώρου τους μαθητές από την Ασία που το πρωί... μύριζαν κάρυ! Το περιστατικό συνέβη σε νηπιαγωγείο της Βρετανίας. Η 48χρονη δασκάλα ψέκαζε κυρίως τα παιδιά από το Μπαγκλαντές που πήγαιναν στο συγκεκριμένο σχολείο και φυσικά απολύθηκε.

5. Ο δάσκαλος που επισύναψε μια αίτηση για δουλειά σε fast-food μαζί με τα τεστ



Από τις πιο παράξενες συμπεριφορές δασκάλου ομολογουμένως. Ο συγκεκριμένος δάσκαλος επισύναψε σε κάθε τεστ με χαμηλή βαθμολογία, μια αίτηση για εργασία στα γνωστά Mc Donalds θέλοντας -προσβάλλοντας βέβαια και τους υπαλλήλους και τα παιδιά- να τους πει ότι εάν συνεχίσουν έτσι δεν θα βρουν αλλού δουλειά. Ο δάσκαλος που το έκανε, για την ιστορία, είναι μαθηματικός.

6. Η δασκάλα που έκανε μάθημα μεθυσμένη



Ακόμη μια περίπτωση δασκάλας που σίγουρα δεν είναι πρότυπο. Η 47χρονη δασκάλα από την Καλιφόρνια Tonya Neff συνελήφθη γιατί έκανε μάθημα στα παιδιά μεθυσμένη. Οι αστυνομικοί μάλιστα θεωρούν ότι είχε πάρει συνδυασμό χαπιών με αλκοόλ και είχε μια πολύ παράξενη συμπεριφορά. Μάλιστα η ίδια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία και φυσικά απολύθηκε...


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.