Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ενίσχυση της τροχαίας στα Χανιά ζήτησε ο δήμαρχος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συναντήθηκε με την ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Την ενίσχυση της τροχαίας αστυνόμευσης στην πόλη των Χανίων, κυρίως σε κομβικά σημεία και κατά τις ώρες αιχμής, ζήτησε σήμερα ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η πρόταση για την αναδιάταξη των αστυνομικών δυνάμεων του νησιού, με τον κ. Βάμβουκα να επισημαίνει πώς σε ό,τι αφορά στην αστυνόμευση στον Δήμο Χανίων, ο ίδιος στηρίζει τις πρωτοβουλίες αυτές, τονίζοντας ότι βρίσκει ενδιαφέρουσες και τις προτάσεις της Ένωσης Αστυνομικών του νομού.

Αναφερόμενος ιδιαίτερα στο κυκλοφοριακό, ο δήμαρχος Χανίων σημείωσε ότι «από το προσωπικό που θα μετακινηθεί ή θα προστεθεί, πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθεί ουσιαστικά η δύναμη της Τροχαίας Χανίων και να υπάρξει προγραμματισμός διαρκούς αστυνόμευσης στα ευαίσθητα σημεία, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής. Θα ήταν επίσης χρήσιμο να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας δυνάμεων της αστυνομίας που σταθμεύουν στην πόλη και έχουν άλλη αποστολή, ώστε να συμβάλλουν και αυτοί στην αστυνόμευση του κυκλοφοριακού κατά τον νεκρό τους χρόνο».

Ο δήμαρχος Χανίων πρόσθεσε ότι, «θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπ' όψιν οι ανάγκες αστυνόμευσης της πόλης, αλλά και των υπολοίπων δημοτικών ενοτήτων και ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες περιοχές στο Ακρωτήρι με έμφαση στα Κουνουπιδιανά, στη Νέα Κυδωνία και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά να ληφθούν υπ' όψιν και οι ιδιαιτερότητες περιοχών όπως τα Κεραμειά».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, ταξίαρχος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, ταξίαρχος Μανώλης Γεωργιακάκης, ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Χανίων Γιάννης Βλαχάκης και ο γενικός γραμματέας του δήμου Χανίων Δημήτρης Φραγκάκης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.